sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Kaikki elämäni päivät

Minulla on sellainen huono tapa, etten syö aamiaista. Joskus söin, nyt nukun viimeiseen asti. Mutta eilen söin hitaan aamiaisen Villipuutarhassa ystävän kanssa. Voi miten siellä oli kaunista ja hyvää ja siellä olisi voinut istua koko päivän. Mutta me kävimme myös Kiasmassa, Eat&Joy Maatilatorilla, kirjakaupassa, nepalilaisessa ravintolassa ja KOM-Teatterissa katsomassa Kaikki isäni hotellit. Kaikki elämäni päivät voisivat kulua näin.

23 kommenttia:

 1. Villi Puutarha on paikka, jossa jossa elää todeksi satua!Sinulla on ollut upea päivä!Olen iloinen puolestasi.ps minäkin aloitan päivän mieluimmin klo 11...kahvilla ja aprikoosipaahtiksella..lounaaksi kävisi sama ,mutta emmentalilla: D siis leipä)mutta perhe...

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa oikein hyvältä päivältä. Seuraavalla Helsinginreissulla pakotan kyllä miehen viemään minut Villipuutarhaan,niin paljon sitä on kehuttu ja niin paljon olen sitä ihastellut!

  VastaaPoista
 3. Ihastuttavia, herkullisia nuo sun kuvasi...
  Tuo päiväsi minustakin kuullostaa sellaiselta, että niitä saisi olla monta...

  Ehkä minun Turkuretkenikin on aika herkullinen...
  Yleensä käyn akateemisessa, indiskassa, stokkan musaosastolla, kauppahallissa, syömässä kasvisravintolassa yliopistonkadulta poiketen sinne , oisko adventistien kirkkoon..ja cafe artissa...

  VastaaPoista
 4. Maria: Hyvin sen sanoit, se on kuin satuun astuisi. Joo, pitkään nukkuminen ja hidas aamupala on luksusta.
  Niina: Pakota ihmeessä! Siellä tosiaan kannattaa käydä.
  Hanne: Kyllä sinunkin Turku-päivä kuulostaa kivalta. Arvaapa mitä, minä käyn usein luonalla siellä Betel-kirkon kasvisravintolassa, kun siellä on niin mahdottoman hyvä ruoka. ja CafeArtissa on hyvät kahvit :) Ja maailman paras terassa siinä jokivarressa.

  VastaaPoista
 5. Voi, ei hullumpaa, hyvin voisivat minunkin! Kovasti houkutteleva puutarha.

  VastaaPoista
 6. Tahtoo Villipuutarhaan. Villià meininkià silmille ja sielulle. Kiasma on kàytàvà aina Helsingin keikalla. Mukavaa alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 7. Rakastan elokuvaversiota Kaikki isäni hotellit, vaikka se onkin surullinen ja rankkakin joiltain osin, niin se on jotenkin myös vanhahtavalla tavalla yksinkertainen ja jopa viatonkin. Millainen teatteri versio oli?

  VastaaPoista
 8. Satu: Niinpä :) Juuri sopiva puutarha minunlaiselleni.
  Lissu: Mukavaa viikkoa sinullekin!
  Solen: Teatteriversio oli hyvä, siinä oli aika paljon huumoria, eli se oli hyvinkin viihdyttävä. On aikamoinen haaste saada tuollainen paksu kirja typistettyä kahteen ja puoleen tuntiin näyttämöllä ja olisin itse ehkä korostanut vähän eri asioita. Nyt tapahtumat eteni vauhdilla ja jäin ehkä kaipaamaan juuri sitä kaihoa ja surua, mitä kirjassa/leffassa on. Mutta näyttelijät olivat hyviä.

  VastaaPoista
 9. Onpas kivan kuuloinen päivä!

  Minun päiväni on mennyt vähän toisenlaisissa merkeissä - naapurin lantalaa talikoidessa, puita kärrylle heitellessä ja puutarhassa tonkiessa. Nyt on kynnenaluset ihan mustat.

  Yritimme Liisan kanssa viime syksynä kerran tuonne Villipuutarhaan päästä, mutta ei se vaan auennut, vaikka kuinka odotimme ulkopuolella ja kiersimme korttelia.

  VastaaPoista
 10. Villipuutarhassa käynti kirjattakoon to do-listalle.

  VastaaPoista
 11. Mä olen aina ennen istunut alas ja syönyt aamupalan, mutta viimeiset pari viikkoa vaan imaissut mukillisen pirtelöä ja se siitä. Hyvältä on tuntunut.

  Tuo Villipuutarha on munkin listalla :)

  VastaaPoista
 12. Enpäs ole koskaan Villipuutarhassa käynyt. Ihania kuvia. Täytyy ehdottamasti käydä!

  VastaaPoista
 13. Kuulostaapa ihanalta! Tuolla Villipuutarhassa minäkin haluaisin käydä.

  Aamupala on vaikea asia. Yhteen väliin en edes pystynyt syömään aamuisin tai tuli paha olo, vaikka en ollutkaan raskaana. Lasta odottaessa sitten oli opeteltava jotakin suuhunsa panemaan, tai tuli heikotus ennen ruokatuntia. Hitaat aamiaiset ovat ihania, ja voin syödä kilokaupalla, mutta nopeat eivät maistu.

  VastaaPoista
 14. Minä en voi olla ilman aamupalaa. Enkä käsitä, miten joku voi:) Ja vaikka aamulla söisin mitä, niin kohta on jo taas nälkä...

  Kerran minäkin istuin Nepalilaisessa ravintolassa Helsingissä, jossain Annankadun tietämillä, ystävän kanssa ja yllätyin valtavan hyvästä ruoasta. Uudelleen meneminen on niitä toteutettavia asioita.

  VastaaPoista
 15. Villipuutarha on elämys, todella suosittu sellainen. Monet varaavat pöydän etukäteen. Ihastuin siihen, että lasku tuli linnun kanssa (kuva blogissani 06/09/2009).Oliko tämä tapa edelleen käytössä?

  VastaaPoista
 16. Laura: Ruumiillinen työ tekee kyllä joskus poikaa. Että saa oikein rehkiä, siitä tulee hyvä olo jälkeenpäin. Meillä oli vähän kevyempi ohjelma...mekin varasimme pöydän etukäteen tuolta, mutta se on ihme homma jos ei kahvila auennut, vaikka olisi pitänyt.
  Jonna: Ehdottomasti kannattaa, minullakin on pitkä to do -lista :)
  Hanna: Pirtelöt ovat ihania...minä en tiedä, miten olen tullut aamuisin niin laiskaksi. Mutta aika aikaa kutakin, joskus vielä syön terveellisiä aamiaisia, kuten kuuluu.
  Tirpana: Käy ihmeessä, tosi kaunis paikka. Ja paljon ihania koruja. yms. pientä myytävänäkin.
  Mimmi: Minullakin tämä aamupalatarve vaihtelee. Joskus oli puurokausi, sitten oli myslijogurttikausi, nyt on sitten ei mitään -kausi. Kyllä se taas joskus muuttuu joksikin ihan muuksi.
  Olina: Minustakin tuntui ennen käsittämättömältä, ettei joku syönyt aamupalaa, nyt en itse syö...omituista. Mekin oltiin Punavuoressa päin nepalilaisessa ja ihan hyvää ruokaa oli.
  Baba: Ei kyllä tullut linnun kanssa...tai sitten olen auttamattomasti missannut sellaisen asian.

  VastaaPoista
 17. Villipuutarha näyttää ja kuullostaa ihanalta! Ei ole sun päivässä ollut kyllä valittamista :)

  VastaaPoista
 18. Tuo on kyllä niin viehko paikka tuo Villipuutarha. Kantsii varata etukäteen paikat, jos aikoo esim. lauantaina mennä. On niin hurjan suosittu puutarha. Oispa tuollaisia paikkoja enemmänkin.

  VastaaPoista
 19. Minja: Ei tosiaankaan ollut, aivan ihana päivä ja ihanassa seurassa. Juhlaa arjen keskelle.
  Celia: Viehko on muuten juuri kuvaava sana. Mekin saatiin peruutuspaikat, kun soittelin vastaa vajaata viikkoa ennen. Lisää tuollaisia puutarhoja kaupunkeihin!

  VastaaPoista
 20. Ihanat menot yhdelle päivälle! Villipuutarhassa oli illallakin ruuhkaa mutta lomaviikolla sinne voi suunnata lounaalle heti kun ovet avaavat ja toivottavasti tilasta pystyy nauttimaan hetkisen taas yksin.

  VastaaPoista
 21. Mutta hei, sinähän pääsit Talvipuutarhan sijaan Villipuutarhaan :) Olen käynyt kerran ja olipas mielenkiintoinen. Maatilatori on mun aivan suosikkipaikka.

  VastaaPoista
 22. no nyt näyttää tutulta;) villipuutarha on kyllä mukava. ja sen puutarhan nurmella on kiva syödä aamiaista.
  kuulostaa hyvältä suunnitelmalta tulevia päiviä ajatellen.

  VastaaPoista
 23. Maarit: Siellä taitaa tosiaan olla aina ruuhkaa, mutta onneksi olimme varanneet pöydän etukäteen. Olisikin ihana olla siellä ihan yksin kaikessa rauhassa. Me saimme hetken olla niin.
  Omenaminttu: Niinpä pääsinkin! Maatilatorilla oli kamalasti ihmisiä, en oikein jaksanut keskittyä ostamiseen.
  Outi: Oi, onko siellä nurmikin? Minun täytyy mennä sinne taas kesällä uudestaan.

  VastaaPoista