keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Olen iloinnutTänään olen iloinnut
- Pihalta poimituista kukista
- Marjaneh Bakhtiarin kirjasta Toista maata
- Chilestä lentäneestä postikortista
- Maailman kuvalehdestä
- Törmäämisesestä Lauraan 
- Koirasta sylissä
- Västäräkistä
- Helsingin Juhlaviikkojen julkaistusta ohjelmistosta
- Juurespihveistä ja sienisalaatista
- Banaanirahkasta
- Tulevan matkan suunnittelusta

18 kommenttia:

 1. Oo. Banaanirahkasta. Alkoipa tehdä mieli sellaista. Västäräkistä vähäsen - sieltä se kesä tulee!

  VastaaPoista
 2. Tänään on ollut tähdissä hyvä kuvio.Suuria iloja pienen ihmisen arjessa. Tuota kirjaa katselen perjantaina kirjaston hyllystä.Kuvasi ovat kauneimmat mitä olen nähnyt .

  VastaaPoista
 3. Ihanaihana porin maija! Meilläkin on maija mutta se on pimeässä kellarissa eikä sitä ihan noin vaan sieltä pois kanneta..eikä tässä kerroksessa ole sille tilaa. Harmittaa. Noin hieno se ei kyllä ole,mutta kelpaisi esille silti.. Ja voi noita kukkia,ihania nekin! Ja lintukortti..ja matkan suunnittelu. Hyvältä kuulostaa kaikki:)

  VastaaPoista
 4. Olipas kiva nähdä taas! Juuri ehdin sen alaoven avata ja samassa tajusin, että samasta ovesta sinäkin kuljet. Ja sitten olitkin jo siinä. Mahtava ajoitus!

  Kovasti haluaisin sitä skillamerta tulla katsomaan! Laitan sulle viestiä, kun aikataulut selviää.

  Tuo kirja on ollut mullakin lukulistalla jonkin aikaa, mutta en ole vielä siihen päässyt käsiksi.

  VastaaPoista
 5. Hei tuo kirja on minullakin ollut jo monta kertaa kädessä kirjakaupassa, täytyy lukea se. Kauniita kukkia ja kuvia!

  VastaaPoista
 6. Kaunis asetelma!

  Ehdin nopsaan tänään vilkaista tuota Juhlaviikkojen ohjelmaa. Hyvältä näytti, vaikka olisin kyllä kaivannut ( taas) enemmän kuvataidetta mukaan. Tuntuu, ettei sitä puolta oikein noteerata.

  VastaaPoista
 7. Juhlaviikoilla onkin aivan upea ohjelma tänä vuonna. Ja tulevaa matkaa olen itsekin suunnitellut. Se on melkeinpä puolet matkan viehätyksestä :)

  VastaaPoista
 8. Minäkin iloitsen kuin luin sinun ihanaa listaasi ja katsoin kuvia :).

  VastaaPoista
 9. Puuvis: Banaanirahka on hyvää, eikä se kaipaa kuin ripauksen sokeria, eikä aina sitäkään. Pääskystä en ole vielä nähnyt.
  Maria: Voi kiitos. Kirja on aika hervoton, hauska parodia maahanmuuttajista, ennakkoluuloista yms. Suosittelen.
  Laura: Joo, kiva sattumus :) Skillameri ei varmaan ole kauan enää täällä...tänään muuten muistin, että ensi viikon tiistaina on koulun konsertti. Voivoi, siellä pitää olla mukana.
  Niina: Tämä Porin Maija on peräisin miehen lapsuduen kodista. Siellä se pölyttyi piharakennuksessa. Saimme sen tänne, mutta kyllä se painaa. Aivan älyttömästi.
  Maija: Kannattaa lukea, aika riemukasta ja osuvaa :)
  Celia: Totta, kuvataidetta on tosi vähän mukana. Minä keskityin muihin, teatteriin, tanssiin, musiikkiin. Ainoa miinus, että Juhlaviikot ovat Helsingissä ja minä täällä Turussa.
  Lumiomena: Niin minustakin :) Joo, matkan suunnittelu on melkein puolet iloa. Ja matkan jälkeen kuvien katselu ja muistelu melkein yhtä ihanaa.
  Pellon pientareella: Mukavaa, että listakin voi tuottaa iloa.

  VastaaPoista
 10. No voi! Tai siis koulun konsertti kyllä kuulosta kivalta!

  Mutta eiköhän se aika löydy kumminkin jostain kohtaa!

  VastaaPoista
 11. Söpöt kukkakuvat.Ja oi,miten kaunis hella teillä onkaan!

  VastaaPoista
 12. Ah ah ja ah mitkä kuvat ja kukat! Ja tuo on tismalleen samanlainen puuhella, mikä me viskattiin ylhäältä pois. Näyttää kyllä söpöltä kuvassasi. Meillä se oli sellaisessa loukossa, etten sitä kunnolla koskaan nähnytkään. Nyt se seisoo ulkona vajan takana. No, se ei ollut enää käyttökelvollinen, siihen olisi pitänyt uusia pesä ym.

  VastaaPoista
 13. Laura: Juu, varmasti ehditään kahvittelemaan :)
  Virva: Kiitos :) Hella on tosiaan miehen lapsuuden kodista tänne raahattu. Siinä on kiva poltella tulia ja kyllä sillä monet ruuatkin on tehty.
  Liivia: Kiitos :) Meilläkin oli yläkerrassa keittiö silloin, kun muutimme tähän. Muttei siellä enää hellaa ollut, mutta tiskipöytä kylläkin. Tällä hellalla teevesikin kiehuu nopeammin kuin sähköliedellä. Kätevä apulainen.

  VastaaPoista
 14. Siinähän onkin jo aimo lista ilonaiheita. Mulla ei meinaa lähteä tänään moottori käyntiin millään. Toisaalta nautin näistä vapaapäivistäni keskellä viikkoa, mutta oishan se kivaa jos ois seuraakin!

  VastaaPoista
 15. Tänne oli ilmaantunut ihania kuvia. Ilolistoja pitäisi tehdä useammin. Huomaan itsestäni, että kirjoitan helpommin vähän alakuloiseen sävyyn. Että nyt on taas kiire, ja väsyttää, ja kolotuttaa etc.
  Nuo tyynyt ovat kauniita myös!
  Aurinkoista loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 16. Hanna: Minulla ei ole koskaan ollut vapaapäiviä keskellä viikkoa. Se olisi hassua, osaisinkohan ollakaan?
  Annika: Kiitos :) Joo, on välillä mukava muistuttaa itseään, kuinka hyvin kaikki onkaan. Tyynyt ovat Istanbulista.

  VastaaPoista
 17. Olisimme ilman muuta tahtoneet sen keittiöön, ja huoltaneet kuntoon, ellei siellä olisi jo ollut puuhellaa. Puuhella on meillä joka päivä käytössä.

  VastaaPoista
 18. Liivia: Juu, olen kyllä huomannut, että teillä on aivan ihana puuhella keittiössä. Tämä meidän oli monta vuotta tuossa nurkassa tyhjän panttina, kunnes saimme hormiremontin tehtyä :) Puuhella keittiössä on parasta.

  VastaaPoista