torstai 17. kesäkuuta 2010

Tänään lähdettiin Jukolaan


Tänään lähdettiin Jukolaan. Eli Naantalin Emma-teatteriin katsomaan Seitsemää veljestä. Hersyvää ja kuplivaa kuin kesäinen ilta. Sitten käytiin pizzalla Valborgissa ja käveltiin, kunnes aurinko laski.
Nyt on tukka kuin Seitsemällä veljeksellä - tuhannen taakelona.
Ja Sumatralla on nainen, jonka väitetään olevan 157 vuotta. Mistä vetoa, etten elä niin vanhaksi.

Tällä viikolla on tapahtunut muutakin mukavaa:
Hampaani paikattiin. Se ei varsinaisesti ollut mukavaa, mutta mukavaa oli se, ettei se tuntunut miltään. Voi tätä siunattua kehitystä. Ei edes nipistänyt. Mutta hammaslääkäri en haluaisi millään olla.
Sain kaksi kivaa pakettia, kerron niistä myöhemmin.
Ja koiralla kävi tuuri, se näki kaksi loikkivaa paistia äsken iltalenkillä. Ja huono tuuri, koskei se saanut juosta niitä kiinni.
Olin kylässä, ystävälläni on suloinen koiranpentu ja ihana uusi asunto. Kumpikin kelpaisi  minulle.

14 kommenttia:

 1. Ah, mita tunnelmapaloja, seka kuvissa etta tekstissa. Voi miten kaunista ja kivaa on Suomessa. ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos sanoistasi. Joka päivä kohti parempaa, tulosta odotellen.

  Koiranpentu kelpaisi mullekin. Vaikka tuo luopumisen tuska on todella raskas. Mutta näin kahden vuoden jälkeen vois jo vaikka hiukan ajatella. Entä jos?

  Kuiskipa koirasi korvaan, noita paisteja loikkii pitkin poikin meidän pihaa. Löydettiin jopa viisi nyrkin kokoista poikasta kasasta...siellä olisi herkkuhetket!
  Ja rahnutus päälle.

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia Naantalista..
  Minullakin on aina yksi retkipäivä kesässä Naantaliin..
  Tuota esitystä on kehuttu..
  tykkäsitkö?

  VastaaPoista
 4. Tässä oli nyt vaikka mitä hauskaa! Kaikki kuvien paikatkin sellaisia mihin solahtaisi mieluusti.
  Onpas vanha nainen. Onkohan ne osanneet laskea siellä oikein...

  VastaaPoista
 5. Kaunista!
  Tuoli&uuni-kuva on nam.

  Meidän koirat pääsevät purkamaan paistinperässä juoksemis-himoaan keinotekoisella paistilla sunnuntaina radalle. Ajattelin myös virittää onki-systeemillä niille oman vieheen.
  Oli jännät paikat kun tuli supi metsätiellä vastaan ja mulla oli molemmat irti. Onneksi eivät huomanneet sitä, mulla oli pörröpään kanssa tiukka katsekontakti ja yritin viestittää että nyt kandee kääntyä ja kipittää äkkiä pois.

  VastaaPoista
 6. Oi Naantali! Tahdon sinne taas uudestaan! Arvasin heti kuvista että kävitte Valborgissa..miltä pitsa maistui?
  157 vuotta on tosi paljon. Ja minulla kesti hetken,ennen kuin tajusin että Sumatra ei tosiaan ole mikään paikkakunta täällä Suomessa vaan saari kaukana jossain. Sekoitin Imatraan. Saa nauraa:D

  VastaaPoista
 7. Naantali on kaupunki, jossa lapsuuden kesinä kävimme joka vuosi. Minulla on ihania muistoja naantalista.

  Ja ei voi muuta sanoa kuin että ah millainen koti! unelma.

  VastaaPoista
 8. Kukapa ei haluaisi koiranpentua? Voiko paljon sydäntäsulattavampaa ollakaan?
  Kuvasi saavat kaipaamaan jonnekin - Naantaliin, jossa olen käynyt vain kerran, tai melkein minne vain.
  Tuolla uunin kupeessa olevalla nojatuolilla olisi varmasti tarina jos toinenkin kerrottavanaan.

  VastaaPoista
 9. TUttu ravintola!

  Meillä hengaili kaksi jänöä ihan pihassa pötköllään. Rusakolla on hämmästyttävän valkea maha.

  VastaaPoista
 10. Joskus mulle iskee aivan toivoton pizzanhimo.
  Juuri nyt taas. Harkullinen kuva.

  Aloin muistella olenko käynyt Naantalissa. KÄsittääkseni en; Sielläkään;;huoh...

  VastaaPoista
 11. Meren tuoksua pizzalla!Ihanaa!Naantali on elämys pikkuruisuudessaan ja omassa tunnelmassaan-olet saanut sen kuviisi Kirjailijatar!.Unohdin tilata toisen,kolmannen ja neljännen tyttärien hammaslääkäriajat taas tänään -huokaus...pitäisköhän itsekin käydä..

  VastaaPoista
 12. Kun luin otsikon, ajattelin, ettà oletkos sinà/joku huoneen hallituksestasi suunnistaja, kunnes teksti paljasti oikean osoitteen. Kauniita tuokiokuvia. Jàlleen.

  VastaaPoista
 13. Minulle kelpaisi kans. Päivä Naantalissa, pitsaa, koiranpentu ja uusi asunto.
  Ovatko kuvat Naantalista?
  En ole koskaan käynyt siellä, näyttää kauniilta paikalta.

  VastaaPoista
 14. Itkupilli: Kyllä, täällä on mukavaa kesäisin, kaunista. Välillä sen itsekin melkein unohtaa, onneksi kuvat todistavat, että kaunista on.
  Ikki: Minä niin toivon, että saat hyviä uutisia :) Vai siellä olisi lisää paisteja. Olen varma, että koira saisi rusakon kiinni, jos sen vaan laskisi irti. En kyllä tiedä, palaisiko se kotiin. Ei olla kokeiltu.
  Hanne: Esitys oli tosi hauska, sellaista kepeää kesäteatteria, mutta hyvin toteutettu. Näyttelijät olivat loistavia.
  Liivia: Sitä minäkin ihmetellen, että ovatko osanneet laskea, mutta hänellä oli kuulemma 108-vuotias adoptiolapsi. Tiedä häntä!
  Minja: Tuollainen rata olisikin mahtava juttu. Luulen, että tämäkin tykkäisi juosta rataa ihan sekopäisenä vaikka kuinka monta kierrosta. Hirveä saalistusvietti, muttei tuo raukka pääse metsälle, ei mihinkään vapaana. Koirapuistoonkaan ei voi mennä, kun tuo on vähän arvaamaton muiden koirien kanssa.
  Niina: Pizza oli tosi hyvää! Kiitos vinkistä :) Olen syönyt vain muualla pizzaa, en Valborgissa, siis Naantalissa. Tuo Valborg on kyllä tosi kaunis paikka. Nyt olimme sisäpihalla kahdestaan, mutta helteillä se on tosi suosittu.
  Solen: Minä kävin joskus 10-vuotiaana Naantalissa ja söin siellä ihania munkkeja. Sanoin, että joskus muutan tänne. En ole muuttanut, mutta aika lähelle kuitenkin. Nuo kuvat on tuolta ravintola Valborgista.
  Lumiomena: Minäkin olisin halunnut istahtaa tuohon tuoliin pitkäksi aikaa ja ihan yksikseni olisin siinä halunnut istua ja miettiä maailman menoa.
  Isoinpapu: Valborg on kyllä mukava! Valkoinen masu vai? Minä en ole koskaan nähnyt kunnolla masun alle.
  Violet: Kyllä sinun täytyy käydä Naantalissa, se on kiva paikka :) Idyllinen ja pieni ja suloinen ja merellinen. Ehdoton kesäretkikohde. Ja pizzat on hyviä, ainakin näin Suomen mittakaavassa.
  Maria: Naantali on kyllä tosi kiva. Meidän tytön hammaslääkäriaika on siirtynyt jo kaksi kertaa paljon eteenpäin. Syksyllä sitten uusintayritys.
  Lissu: Ehei, emme ole! Minä en varmaan löytäisi metsästä edes takaisin ihmisten ilmoille. Tai no, olen minä entinen partiolainen, muttei se taida paljon auttaa.
  Celia: Kuvat on Naantalista joo. Se on valokuvauksellinen paikka. Tosi kauniita taloja ja osuimme sinne vielä auringonlaskuksi.

  VastaaPoista