lauantai 30. heinäkuuta 2011

Pilvet vuotivat ja koira oksensi


Pilvet vuotivat ja koira oksensi kyläpaikkaan.
Minä oksensin kerran elokuvateatteriin. Leffa oli Eedenista itään, en muista siitä mitään.
Satoi ja paistoi.
Ei tallattu kotiloita, ei istuttu ulkoilmaravintoloissa.
Jouduin lounaalle golf-klubille. Nauratti se pikeepuseroarmeija, joka marssi viheriöltä klubiin voittoisa hymy huulillaan.
Kahlattiin rantavedessä ja käytiin kirpparilla.

12 kommenttia:

 1. Voihan ei. Meidän koirat ei onneksi ole oksennelleet muualle kuin kotiin, mutta vanhempi kerran pentuna nosti koipeaan kyläpaikan oviaukon koristeverholle. Hävetti.

  Ei mutta, nämähän näyttävät ihan lomakuvilta. Ehkä mullakin on elämää vielä ensi maanantain jälkeenkin... :)

  VastaaPoista
 2. Pikeepuseroarmeija! :D :D Kiitos aamunaurusta! Tällä pilvet vuotivat eilen illalla yhtäkkiä hetken ja täysillä, se raikastus on jo ohi.

  Ihanaa viikonloppua, hae rusketuksia takaisin!

  VastaaPoista
 3. Minä en ole tehnyt mitään noista, paitsi ollut sateessa.
  Eedenistä itään olen myös joskus katsonut leffassa, kauan sitten. Ei ollut paha olo, mutten minäkään siitä mitään muista.

  Pikeepuserot. En ole edes muistanut että sellaisiakin paitoja on olemassa. Meillä ei ole yhtäkään eikä tule, mutta isälläni niitä on sitäkin enemmän. Golfklubikin on hälle tuttu.

  VastaaPoista
 4. Ansku: Hihih. Koira oksensi vieläpä vihreää mössöä (oli syönyt herneitä) valkoiselle matolle. Ei paljon naurattanut! No, sehän syö oman oksenuksensa ja sitten minä jynssäsin maton. Lähti puhtaaksi. Joo, kyllä se elämä jatkuu lomankin jälkeen :)
  Satu: Mikkelin seudulla vuotivat pilvet ihan yhtenään. Hetken paistoi ja taas tuli vettä kaatamalla. Minulla on vieraita, en taida ehtiä rannalle, kun vieraat haluavat museoihin:)
  Liivia: Minä en oikeastaan tiennyt nauranko vai itkenkö, kun pinkit, mintunvihreät, keltaiset, oranssit ja valkoiset pikeepaidat tulivat tohkeissaan ravintolaan :) Oli noloa oksentaa elokuvateatteriin, ei se ollut edes mahataudin alku, vaan sellainen kertaluonteinen suoritus.

  VastaaPoista
 5. Miten tarkkanäköinen kuvaus golfklubilta. Minuakin naurattaa ("voittoisa hymy huulillaan", minä näen heidät!). Mutta jos olisin ollut tilanteessasi, olisi saattanut itkettääkin. (Meillä ei ole pikeepaitoja. Se siitä erilaisuuden ymmärtämisestä.)

  VastaaPoista
 6. Sedät pikeepuseroissa... voiko niitä ottaa ihan vakavasti? :-)
  Villi, punatukkainen ystäväni suoritti green cardin huvikseen, uteiliaisuuttaan, nähdäkseen, mitä golfin takana oikeasti on. Hän ei jäänyt koukkuun.

  Oksensin kerran töissä, kun iski järkyttävä migreenikohtaus.

  VastaaPoista
 7. Laura: Täytyy tunnustaa, että paikka ahdisti hiukkasen minua :) Mutta otin sen avartavana kokemuksena. Meidän taloudessakaan ei taida olla yhtään pikeepaita, en ainakaan tunnusta muistavani.
  Linnea: Minä olen kaksi kertaa käynyt pakon edessä lyömässä palloa siinä harjoitusviheriöllä. Voi että olin surkea! Ja koko peli tuntuu minusta ikävystyttävältä ja tylsältä. Mutta tunnen monta mukavaa golfaria.

  VastaaPoista
 8. Etenkin tuo koivukuja, polu jonnekin kutsui minua vahvasti..
  Pilkkukin on kokenut kaksi oksennustautikohtausta. Hän söisi jokaisen sienen joka ilmaantuu..siitä nuo okkelit!

  VastaaPoista
 9. Kun koira oksentaa, niin taatusti uusimmalle tai ainakin juuri pestylle matolle. Onneksi kahdeksanvuotiaamme oksentaa nykyään harvoin.

  Oi iki-ihana elokuva Eedenistä itään, pääosassa James Dean. En ole pitkään aikaan nähnyt, mutta niin monta kertaa, että juonen muistan joten kuten.

  Hyvin olet kuvaillut pikeepaitaisia golfareita. Tunnustan, että green gard on suoritettu ja jonkin aikaa olin koukussa.

  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 10. pikeepaidat ei ole mitään sataantuhanteen kotiloon verrattuna. paitsi että ne satatuhatta ei naurata, vaan kiroiluttaa, kovasti.
  ei ole pikeepaitaa, ei, on satatuhatta kotiloa- koti iloa! heh!
  paljon vettä kuvissasi- pitäisi päästä uimaan!

  VastaaPoista
 11. Oloni on ollut kuin oksennusta ennakoivan koiran viime viikkoina- kiitos sanoistasi .On hyvä nauraa yhdessä.

  VastaaPoista
 12. Hanne: Tuo onkin vähän kurjaa, jos koira vetää myrkkysieniäkin suuhun, reppana. Meidän koira oksensi onneksi vain kerran.
  Marjatta: Siihen jää kuulemma tosi helposti koukkuun. Minua naurattaa vain ne pukeutumissäännöt, se on jotenkin hassua. Onko se joku oikea sääntö? James Dean on tietty ihana, mutta tuosta elokuvasta en tosiaan muista mitään. Kirjan kyllä muistan.
  Ritva: Sulla on siellä kokonainen armeija kotiloita siis. Meidän tyttö voisi tulla keräämään ne kaikki, se rakastaa kotiloita. Kuten kaikkia eläimiä, paitsi hämähäkkejä. Valikoivaa rakkautta siis.
  Maria: Voi kuinka kurjaa. No kurjuuden keskellä nauru kyllä hiukan helpottaa.

  VastaaPoista