sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Mies tunkee nahkasalkkuun sämpylöitä

Minibaarissa oli tungosta, huoneessa hiljaista. Sain taas nukkua mankeloiduissa lakanoissa.
Aamiaisella mies tunkee nahkasalkkuun sämpylöitä ja virolaisella on pää paketissa.
Minä kävelen Lauttasaareen ja pysähdyn rantaan. Meri on maitolasia.
Viikonloput menevät liian nopeasti, minua on huijattu.

19 kommenttia:

 1. hihii, tuo eka lause hymyilyttää kovin. olen joskus syönyt minibaarista suklaat ja käynyt seuraavana päivänä ostamassa kaupasta samanlaiset tilalle. olen kyllä varmasti tunkenut myös sämpylän salkkuuni, tai ainakin reppuuni. sitä niin harvoin pääsee hotelleihin, että on heti otettava kaikki ilo irti ja käyttäydyttävä sopimattomasti;)

  VastaaPoista
 2. Outi: Sinähän fiksu nainen olet, no sen kyllä jo tiesinkin. Minusta se mies oli vaan niin hauska, kun se sivuilleen pälyilleen laitteli niitä sämpylöitä sinne salkkuunsa. Minä taisin käyttäytyä tällä kertaa aika siivosti, en riehunut kamalasti yksinäni :)

  VastaaPoista
 3. Vastahan te olitte Hangossa, ajattelin että tämä olisi se sama viikonloppu mutta tämä taisi olla seuraava? Uusi viikonloppu ja uusi hotelli.

  VastaaPoista
 4. RvaReipas: Olin yksin yhden yön hotellissa, kun minulla oli yksi juttu Helsingissä, joka kesti myöhään perjantaina ja alkoi aikaisin lauantaina. En jaksanut mennä eestaas :)

  VastaaPoista
 5. Viikonloppu on liian lyhyt.Mutta uusi viikko taas pitkä edessä.Kaikkea hyvää sinulle siihen.Meri on kylmän kaunis juuri nyt myös täällä.

  VastaaPoista
 6. Muistan miten kerran saksalaiset tunkivat keitettyjä munia taskuihin.
  Viikonloppuja on selvästi lyhennetty.

  VastaaPoista
 7. Maria: Niin on. Mutta tuo on positiivista ajattelua, jos mikä, että uusi viikko on ihanan pitkä edessä. Onhan se...paljon mukavaa luvassa, toivottavasti sielläkin hyvä viikko tulossa.
  Piilomaja: Hih, sen olisin halunnut nähdä. Joku on nyt huijannut ja ottanut viikonlopuista tunteja pois.

  VastaaPoista
 8. Niin minuakin! Viikonloput ovat aina liian lyhyitä...

  Minulla on samanlaisia kokemuksia saksalaisista kuin Piilomajalla: Nuorena olin töissä pohjoisen hotellissa, jossa kävi paljon saksalaisia. He veivät aina aamiaispöydästä hedelmiä, huoneista vessapaperit jne. Lopulta kaikki hedelmät oli pakko puolittaa, jotta niitä olisi vaikeampi nyysiä... se auttoikin ainakin jonkin verran ;-)

  VastaaPoista
 9. Mitä? Onko lasit oikeasti jo jäässä? Täälläkin napsastiin tänään lämmitys päälle, pedattiin peitot jo lastenkin sänkyihin ja villasukat on jokapäiväinen ilo. Keväällä sen sijaan hivutimme Ranskassa laukkuihin aamupalapöydän pieniä hillopurkkeja. Se oli noloa, mutta kun oli päätetty viedä mummolle ja papalle makutuliainen joka maasta, eikä oltu muistettu sitä ennen. Seli seli, oltiin vaan laiskoja ja koitettiin oikoa. Eli sympatiat miehelle, mutta kohtuus kaikessa.

  VastaaPoista
 10. Huomaan myös viikonloppujen kutistamisen!!

  VastaaPoista
 11. Mankeloidut lakanat aina silloin tällöin ovat juhlaa. Mä samaistuin heti tuohon sämpylämieheen, teen samaa aina koulun ruokalassa, tarviinhan evästä illaksi asuntolaan :) Ja viikonloput...välillä melkeinpä itkettää...

  Mutta hyvää, kaunista viikkoa sulle!

  VastaaPoista
 12. Kuukki: Koko rahan edestä siis :) Minunkin olisi kyllä kannattanut ottaa eväät mukaan, sillä päivällä oli kova nälkä, eikä eväitä missään :)
  Mine: Tuo ole jäätä, se on jotain ihme teippiä tai sellaista siis, ettei näkisi sisälle. Marmeladipurkit olisikin helppo ottaa mukaan. Mun mielestä se mies oli kovin huvittava, istui nurkassa selin saliin, slipoveri ja paitapusero päällä ja sitten se pälyili ympärilleen ja tunki niitä sämpylöitä hienoon salkkunsa. Olisi saanut hyvän kohtauksen johonkin.
  Satu: Niin ovat. No kyllä koulussa suorastaan kuuluu tehdä noin :) Viikonloppu voisi hyvin olla sellaiset neljä päivää pitkä, se olisi kiva. Mukavaa viikkoa sinullekin!

  VastaaPoista
 13. Lapset usein haaveilevat, että viikonloppu olisi 5 päivää ja arkipäiviä 2, lasten suusta se totuus...Mun arki on muuttunut juhlaksi(paitsi tulojen puolesta), kun teen kotona pikkutöitä, mutta ei sitä aamusta iltaan rumbaa, varsinkin kun kevät ja kesä oli tosi kiireisiä. Nyt olisi aikaa treffata sutkin, muutenkin kuin liikennevaloissa huutelemalla, hih.

  Meedio oli muuten hyvä, kannatti mennä katsomaan jo Dominon tunnelman vuoksi.

  Missä kuljimme kerran-leffan ensi-ilta on muuten 28.10. ja trailerin perusteella elokuva ei häviä kirjalle(vaikka eihän se traileri mitään kerro, voi olla että dialogi tms tökkii), mutta visuaalisesti näytti siis mahtavalta. Odotan todella paljon että pääsen katsomaan.

  terv, Annakaisa

  VastaaPoista
 14. Annakaisa: Luinkin arvostelun Meediosta ja harmitti. No, ehkä ehdin vielä nähdä sen. Minäkin haaveilen joskus vähän hitaammasta arjesta, sellaisesta, jossa olisi aikaa omillekin jutuille. Mutta mennäänkö vaikka katsomaan tuo leffa yhdessä, kun Meedio meni minulta sivu suun? Olisi kvia nähdä :) Laitellaan viestejä.

  VastaaPoista
 15. En ole kuullutkaan, että suomalaiset napsivat hotellin aamupalavalikoimista sämpylöitä mukaansa. Asian yhdistän sitä tiiviimmin saksalaisiin, sillä yleensä he lähtevät aamiaiselta vähintäinkin lounastarvikkeet mukanaan.

  Olet ollut kävelyllä Lauttasaaren rannoilla. Siellä minäkin monet, monet kerrat Helsingin vuosinani.

  Oi, miten nopeasti viikonloput menevätkään. Mielelläni lisäisin, että niin menevät vuodetkin.

  VastaaPoista
 16. Tunnistan tunnelman, vietin vasta yön Helsingin hotellissa yksin. Aamupalaani sulostutti Nightwishbändistä tuttu mies, yhdessä haettiin kaurapuuroa padasta, mutta istuttiin eri pöydissä:(

  VastaaPoista
 17. Lauttasaaressa on aivan oma tunnelmansa, kuten kait kaikkialla. Siellä minulla oli ensimmäinen oma työtilani, mahtavan lauttasaarelaisneidon kanssa. Joka asuu siellä edelleen. Ja on ihana. Kuten saarikin.

  Noita lakanoita myydään pekingiläisellä hotellimarkkina-alueella. Niin pilkkahintaan, että meidänkin perhe nukkuu niissä joka toinen viikko. Se toinen viikko menee Ikean tuotteiden välissä.

  Kuvasi ovat kovin puhtaan värisiä. Jäin mietimään, että pitäisikö oma kamera viedä pesuun.

  VastaaPoista
 18. Marjatta: Vuodetkin menevät vilauksessa, se on totta. Minä rakastan meren rantoja ja aikaisin aamulla olin melkein ainoa siellä. Aika ihanaa. Suoraan sanoen en tiedä, minkä maalainen mies siellä aamiaisella edessäni istui, joten ehkä hän oli saksalainen.
  Katariina: Olemme olleet samassa hotellissa :) Josta tulikin mieleen, että pitäisi varata taas huone, se yksi juttu jatkuu vielä toisen viikonlopun.
  Vilijonkka: Niin lähellä ja niin luonnonläheinen paikka. Minä en voi sanoa tuntevani mitään paikkaa Helsingistä kovin hyvin, ehkä siksi nautinkin tavattomasti, kun saan joskus kävellä siellä rauhassa, yleensä on nimittäin kamala kiire junaan. Vai ovat nuo lakanat Kiinasta, ja minä kun luulin, että koko sisustus on kovin skandinaavista. Minun kamera on varmaan ollut suihkussa :)

  VastaaPoista
 19. Hanne: Taitaa olla, että kaikkien viikonlopuille on käynyt niin ikävästi, höh :(

  VastaaPoista