torstai 1. joulukuuta 2011

Botox-juhliakin järjestetään

Kiitos  kuvista miehelle.
Eilen jouduin askartelemaan huopapalloja, tänään kävelin pelastustietä kirkkoon syömään. 
Menetän päivässä noin 10 000 neuronia aivoistani. Luukatokin on jo alkanut. 
Pysyykö kynä jo rintojen alla? Ajatukset ei ainakaan pysy päässä. 
Mutta mitään halvaannuttavia pistoja en ryppyihin laita. 
Ja että Botox-juhliakin järjestetään, hui. Mieluummin vaikka Tupperware.

Ps: Kuvat ei liity mitenkään Botoxiin. 

24 kommenttia:

 1. Valoilmiöitä!
  Juu, ei ajatukset pysy päässä. Mutta rypyt voivat olla hyvin viehättäviäkin.

  VastaaPoista
 2. Apua. Ja kun menin ekan kerran Tupper-kutsuille, luulin meneväni posliinikippo-kutsuihin. Oli järkyttävää löytää itsensä muovikippojen seasta. Nyt en kylläkään luopuisi salaattilingostani ollenkaan.

  VastaaPoista
 3. Leena: Näyttää kuvissa paljon hienommalta kuin oikeassa elämässä. Mutta meillä on siis täällä uusi hieno Myllysilta, kuvat sieltä...suunnilleen.
  Satu: Posliinikippo, oi, toivottavasti et kovasti pettynyt. Minua ei ole onneksi kutsuttu 15 vuoteen Tupperware-kutsuille. Ne kun on niin himskatin kalliita kippoja ja tuntuu, että on pakko ostaa jotain. Mutta onhan ne sitten ikuisia.

  VastaaPoista
 4. Nauratti tuo Ps!
  Montakohan neuronia omista aivoistani on jo kadonnut, kun piti niin kauan miettiä miten tuo toinen kuva on saatu aikaan. (Mahtavia kaikki, muuten!) Ja täytyy sanoa, että olen allerginen kaikille tuollaisille kutsuille; tosin Botoxilla on vieläkin kammottavampi kaiku. Rypistytään siis rauhassa. Äskettäin opin mikä on Sibelius-ryppy, ja vasta silloin tajusin, että itselläni on hyvin voimakas sellainen. Eli eivätpä ole suuremmin silmiäni häirinneet. Likinäköisyys on hyvä juttu!

  VastaaPoista
 5. Ansku: :) No niin, kun ajattelin, että kyllä on eri paria kuvat ja teksti. Mutta enhän mä tiedä toistaalta, mitä Botox aiheuttaa. Minusta on surullista, että luut ja haurastuu ja aivoista kuolee neutronit...Hei, minullakin on Sibelius-ryppy, muttei kyllä musikaalisia lahjoja.

  VastaaPoista
 6. Älä sure, mulla pysyis puolen tusinan värikynäsatsi leikiten. Eikä haittaa muuten menoa mitenkään.

  VastaaPoista
 7. ajatukset ovat levällään täälläkin...mulle sanoi työkaveri ystävällisesti juuri sairastuttuani että olenko ollut huonolla kasvokirurgilla botax hoidossa kun rypyttömyys vain toisella puolella naamaa:D no karmea vitsi mutta hauska hitto vieköön.

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Minä en sure en. Luin viisaan Vappu Taipaleen kirjaa tänään vanhenemisesta ja se oli hulvattoman hauska.
  Maria: Oioi, joskus musta huumori on kyllä parasta lääketta. Ja nauraminen tekee kyllä hyvää, vaikka kipeillekin asioille.

  VastaaPoista
 9. Hienot kuvat suunnilleen Myllysillan tienoilta !

  Botox-bileet. Toivottavasti sen verran neuroneita pysyy päässä jatkossakin, että sellaisille ei tule koskaan osallistuttua.

  VastaaPoista
 10. Voi parhaillaan on Tupperbileiden uusi kulta-aika!
  Mä jo yhdet pidin. Yksi ystävistäni vaihtoi 15vuotta sitten ostaneen ja rikkinäisen uuteen. Itsekin sorruin, mutta täytyy myöntää, että on kiva kun soppa pysyy kulhossa koko matkan töihin asti, mun syötäväks ei kassinpohjan.

  Mutta jatkanpa koneensurinaa. Joulu tulee ja en ole ollenkaan valmis.

  VastaaPoista
 11. Petriina: Hyvin tunnistettu. Sinäpä se sanoit, sen verran neuroneita minäkin toivon itselleni.
  Ikki: Onko? Ihan totta, en ole tiennytkään. Siitä on taatusti ainakin 15 vuotta, kun olen bileissä viimeksi käynyt. En kyllä haluaisi enää mennäkään, kippoja on ihan tarpeeksi :) Surruttele sinä vaan rauhassa, minulta jää surruttelut tekemättä, vaikka eilen kyllä huovutin helmet, aika ihme.

  VastaaPoista
 12. Jos minä askartelisin huopapalloja, niin se todellakin olisi joutumista. Jotain ohjattua ja vähän vaivautunutta toimintaa. (Hassu ompelija kun ei piittaa askartelusta.)

  Jokohan mulla pysyy kynä rintojen alla... en taida uskaltaa kokeilla...:D

  VastaaPoista
 13. Minäkin SAIN huovuttaa viime viikolla helmet, sinä siis jouduit... Ja pelastustietä kirkkoon syömään, hmmmm, aika outoa touhua!

  Tupperware-kutsut on kyllä omanlaisensa, pari kertaa olen ollut. Kaikkea kummallista voi kotikutsuilla kaupata: aloe vera -tuoremehuja ja -kosmetiikkaa, pesuaineita ja siivousvälineitä ja seksileluja. Ei siis samoilla kutsuilla. Enkä ole ollut, kuullut vaan.

  VastaaPoista
 14. Olina: Minullakin se oli hiukkasen joutumista, mutta onneksi seura oli loistavaa eli oma tytär. Niinpä meillä oli ihan hauskaa. Minäkään en taida uskaltaa :)
  Tie on kevyt: Sait siis, hihih. Näin on maailma erilainen, tosin minullakin oli ihan hauskaa vaikka sinne jouduinkin. Kotikutsut taitaa olla jossain Amerikassa vielä paljon suositumpia kuin täällä. Minä olen ollut meikkikutsuilla ja niillä Tupperwareilla. Ja olikohan jotkut siivouskutsutkin joskus...

  VastaaPoista
 15. Voi ei, Botox-kutsut. Minä olen kerran ollut Tupperwareilla, entisessä naapurissani. Kutsut olivat sikäli ikimuistoiset, että tunsin itseni ihan vieraaksi. Mutta olen iloinen, että kävin, koska kokemushan se oli sekin. :)

  Huopapalloja sen sijaan voisin minäkin askarrella.

  VastaaPoista
 16. hassua, me puhuttiin tänään äidin kanssa juuri botoxista, ihmeteltiin. se on kuulemma suosittua näyttelijöiden keskuudessa. en ymmärrä miksi. ainehan halvaannuttaa pieniä kasvohermoja eikä silloin pysty vääntelemään naamaansa minkään moiseen ilmeeseen. minä ainakin tykkään väännellä naamaani.

  olen muuten kerran ollut tupperware-kutsuilla. sehän meni ihan camp-huumorista!

  VastaaPoista
 17. Hienot kuvat, tuo ensimmäinen näytti minusta hetken siltä kuin se olisi otettu sisätiloista, jostain hulppeasta lukaalista veden äärellä missä järjestettiin villit Botox-juhlat (hm, villit Botox-juhlat, kuulostaa pahalta, aamulla peilissä odottaisi yllätys..)

  VastaaPoista
 18. Katja: Eikös vaan olekin surullista. Minäkin tykkään käydä joka paikassa katselemassa ja aistimassa tunnelmaa. Huovuttaminen on ihan kivaa, se ei ole niin pikkutarkkaa.
  Outi: Mieti niin, ihan järkyttävää, että näyttelijä, jolle kasvot ovat työväline, voi tuhota sen vapaaehtoisesti. Eihän ilmeetkään kuvastu kasvoilta, jos osa lihaksista on halvaannutettu. Uskomatonta.
  RvaReipas: Villit Botox-juhlat olisi jotain ihan hulvatottoman kamalaa. Voisi tosiaan olla, että aamulla peili ei olisi paras kaveri. Tuo on kyllä ihan leffa-ainesta.

  VastaaPoista
 19. Iltalehdessä oli kuva naisesta, jolle oli tehty eniten kauneusleikkauksia. Niitä oli kymmenittäin. Oli ollut monet Botox-juhlat. Tuli jotenkin surullinen mieli hänen puolestaan. Täytyy ihmisen olla itsestään todella epävarma, kun ei sellaisenaan kelpaa.

  Siltikin kiukuttelen, kun laiskuuttani ja nautinnonhalusta minuun kasvaa jenkkakahvat, vatsa pömpöttää, naururypyt syvenee. Olishan se kivaa, kun hokkuspokkuksena näihin tulisi muutos. Vai olisko? Sileät mummot. Se se vasta olisi kauhea ajatus.

  VastaaPoista
 20. Minusta kuvat liittyvät kovastikin botoxiin, mutta ehkä havainto liittyy neuronikatooni.

  VastaaPoista
 21. vautsi, toka kuva on aikas mieletön! vihdoinkinko sieltä pääsee normaalisti pyöräilemään ali? mä näin jonkun lehtijutun naisesta, joka oli laittanut huuliin täytettä ihan järjettömästi, koska sen kauneusidoli oli joku piirrettyjen sankari. meinasi jatkaa valitsemallaan tiellä, vaikka kaverit yritti toppuutella. surullisinta oli, että se oli ennen ollut tosi nätti.

  VastaaPoista
 22. Mine: Minäkin olen miettinyt sitä samaa, että onko se epävarmuutta, kun pitää kaunistaa itseään kemiallisesti...en tiedä, ehkei. Mutta sileät mummot eivät tosiaankaan olisi niin kauniita kuin ryppyiset.
  Pirkko: Totta :) Voisivat liittyäkin ihan hyvin.
  Etta: Pääsee, pääsee. Minustakin on surullista, kun kuva omasta itsestä vääristyy ihan totaalisesti.
  Mari: Eikös vaan, taitava mies.

  VastaaPoista
 23. Mulla on pysynyt kynä jo pitkään. Ja seuraavaksi on luvassa varmaan patalaput...

  VastaaPoista