keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Lintujen laulu täynnä valoa

Osa kuvista mieheltä, kiitos.
Tulevat kohti vastavalossa, mustat silhuetit.
Lintujen laulu täynnä valoa.
Että valoa riittää iltaan asti, ihmeellistä. Kuin päivissä olisi tunteja enemmän.
Odotamme silmuja, versoja, kaikenlaisia muuttolintuja.
Avaruudessa ei voi itkeä.

29 kommenttia:

 1. Ihanan ihmeellistä on elämä,onnellista.

  VastaaPoista
 2. Minä tänään häikäistyin kun piti saada äänelle kasvot.
  Kolmikko lensi auringonsillassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mitään ei näe vastaantulijoista, kun kävelee töiden jälkeen kotiin. Vain mustia hahmoja ja sitten joku niistä alkaa yht´äkkiä puhua jotain.

   Poista
 3. Just ni, samaa mieltä lintujen laulusta! Aamulla ihana kulkea siinä lauluvalossa töihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Lauluvaloa ja valolaulua, aika ihanaa.

   Poista
 4. Ihana valo. Teimme tänään koiran kanssa pitkän aamupäivälenkin, ja kun otimme metsässä aurinkoa muistin taas miltä kesä tuntuu. :)

  (Olen päättänyt nyt ryhdistäytyä kommentoinnin suhteen, huomaatko? :D Käyn täällä aina lukemassa ja katsomassa kaikki postauksesi mutta olen ollut supersaamaton kommentoija. Nyt siihen on tullut muutos. Ja taannoisiin matkakuviisi palaan vielä!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, suloista tämä vuodenaikojen kierto. Kun aina tietää, että ne seuraavat toinen toisiaan vääjäämättä, joskus yllättävinä ja poikkeuksellisen kylminä tai sateisina, mutta seuraavat kuitenkin.

   Haa, eihän sitä aina jaksa kommentoida, mutta kiva jos jaksat :)

   Poista
 5. Ihanat kuvat. Tosi kivat lapaset ja kengät! Valo piristää. Talven "uinuttelun" jälkeen sitä herää luonnon kanssa taas ihan eri tavalla eloon

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos. Nuo lapaset löysin kirpparilta ja olin niistä kovin iloinen. Minulla kun on tapana hukata lapasia...aina on joku pari jossain kadoksissa.

   Poista
 6. Me ulkoiltiin eilen kuopuksen kanssa ja etsittiin kevään merkkejä. Tosin löysimme enemmän koiran läjiä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koiran läjiä onkin ärsyttävän monessa paikassa. Kun ei niitä monikaan jaksa/viitsi talvella kerätä, niin keväällä on aika kurjan näköistä.

   Poista
 7. Nautin suunnattomasti aamulenkeistä koiran kanssa kun mustarastaat lurittelevat ihania säveliään ja on jo valoisaa vähän jälkeen kuusi. Ja tuo salaatti näyttää syötävän hyvältä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, minä en ole vielä kuullut mustarastasta, vaikka kaikki muut ovatkin. Mutta kyllä sekin päivä koittaa ja se on sitten iloa.

   Poista
 8. On meitä hellitty valolla ja auringolla jo monta päivää...mitähän tapahtuu ensi viikolla...lunta on luvattu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, huomenna on ehkä talvi...aika hurjaa tällaisen hemmottelun jälkeen.

   Poista
 9. Kevät muuttaa muotoaan kaiken aikaa, se on niin montaa, häikäisevä, viipyilevä, häilyvä ja värisevä ja vimmattu ja äkkiväärä. Ihanat kengät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toden totta, kevät on vimmattu ja äkkiväärä. Saa nähdä, mitä huomenna tulee taivaalta, lunta on luvattu. Vai onko se edes lupaus, ehkä se onkin pikemminkin uhkaus :)

   Poista
 10. Ihana kirjoitus ja kuvat, kiitos. Joutsenia täällä, minun rakkaitani.

  VastaaPoista
 11. Aika kivaa kun olemme jälleen keväässä. Tulee vuosi takaperin muisto. Sinä kirjoitit silloinkin jotain yhtä valoisaa. Tuo epun "äkkiväärä" on hyvin sanottu. Kevät on myös ilkikurinen. Vetää hiuksia, vie toisten hattuja, sokaisee ja heittää hiekat päällä... Köhköh:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti kirjoitinkin, sekoan aina vähän tästä valosta. Aika on jännä sykli, samat ajatukset toistuvat vuosi toisensa jälkeen. Totta, kevät on myös ilkikurinen :)

   Poista
 12. Sitä tässä on ihmetelty, että valoa ja tunteja riittää ihan iltaan asti. Ei lopu kesken niinkuin vielä hetki sitten. Se on parasta.
  Jäin miettimään tuota että avaruudessa ei voi itkeä. Miksi ei voi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kai se johtuu siitä painovoiman puuttumisesta...niin no, tuo oli vähän harhaanjohtavasti kirjoitettu, koska voi siellä itkeä, muttei kyynelehtiä, eli kyyneleet eivät valu normaalisti poskea pitkin.

   Poista
 13. Odotin miesystävää huoltoaseman pihassa. Siinä seisoin silmät kiinni auringossa nauttien lämmöstä ja yhtä-äkkiä havahduin siihen, kuinka lintujen viserrys kuului paljon kirkkaampana kuin liikenteen melu. Tulipa ihanan keväinen olo ja odotus hyvästä!
  Kevään odotusta sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, varmasti ihana hetki! Että linnut voittavat autot, sitä sietää juhlia. Suloista kevään odotusta ja kevättä sinnekin ja paljon paljon linnun laulua!

   Poista
 14. Eilen aamulla kun ymmärsin lumen todella peittäneen koko tienoon, avasin verannan oven ja kyllä, linnut sirkuttivat silti! Se oli sillä hetkellä kovin tärkeää mielelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, se onkin lohdullista. Mutta mahtavat ne linnut olla hädissään, talvi keskellä kevättä.

   Poista
 15. Tänään näin ensimmäisen perhosen. Kevät, se on tullut vihdoin ja viimein.

  VastaaPoista