keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Tänään soin duurissa

Kuvat mieheltä, kiitos.
Minulla on sellainen olo kuin näissä miehen ottamissa kuvissa.
Rauhallinen ja tyyni. Ovetkin odottavat vain sitä, että avaan ne.
Aamujunassa kirjoitin kirjeen, iltajunassa luin vastauksen.
Välissä söin pikasushia, vaikkei sushia koskaan pitäisi syödä pikana.
Varpaiden vapautusrintama iski, sisällä tarkenee jo paljain jaloin.
Tänään soin duurissa.

43 kommenttia:

 1. Vahvat, lempeät kuvat, viehkot sanat. Kuin liitto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, jonkunlainen liitto tässä kyllä on :)

   Poista
 2. Onneksi on päiviä jolloin olo rauhallinen ja tyyni...ja sitten päiviä jolloin ei ole..:)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Oli tosi kaunis alkuilta tänään. Ilmassa väreili tuollainen ruusuinen hohde.

   Poista
 4. Mulla on kyllä villasukat vielä visusti käytössä, mutta noita kevättä enteileviä rusopunia (kuten miehesi ottamissa kuvissa) olen myös ihastellut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt minullakin on villasukat. Iltaa kohti jalat ilmeisesti viilenee, kun istuin paikoillani vaan. Ja minähän rakastan villasukkia. Yleensä olen joko villasukissa tai paljain jaloin.

   Poista
 5. Wau, mitä kuvia! Kiitokset miehellesi tuosta ylimmäisestä, se on valtavan hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin se hirmuisen hieno. Juu, välitän kiitokset :)

   Poista
 6. Minusta sinä et ole duurissa soiva....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis hilpeä? En kyllä useinkaan ole, olen sellainen syvältä molli ja päältä duuri...tai sitten toisin päin. Olipas analyyttistä.

   Poista
 7. Ihanaa, kevättä on jo ilmassa ja varsinkin rinnassa. Sitä on kaivattu!

  VastaaPoista
 8. No hyvä että et soi mollissa... Syhkähdyttäviä kuvia jälleen kerran. Tahdon valoa -- taivas on pilvessä täällä tänänkin aamuna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valo on ihmeellistä. Ja sitä riittää jo yli kuuteen illalla, se tuntuu ihanalta, Ihan kuin päivät olisivat yht´äkkiä paljon pidempiä.

   Poista
 9. On tosiaan seesteinen tunnelma, niin kuvissa kun tekstissä. Minä kaivoin villasukat jalkaan. Nuha oli illan tuliainen, vaikka en millään olisi halunnut sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi, sitten pidät vain villasukat jalassa ja juot hunajateetä. Pikaista paranemista!

   Poista
 10. Kyllä on kaunista! Paljon terveisiä M:lle ja kiitos kuvista. Ja duurista, siitä kiitän sinua. Kyllä oli hyvä duuri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Duuri oli tosiaan ihana! Miten joskus sävelet soivatkin niin harmonisesti yhteen :)

   Poista
 11. Ihana Turku! ja hulppeat miehes kuvat etenki toi ylin, just se mikä siel viehättä, meri kaikinens.
  Ite ole yrittäny muistel sitä murret mikä oli mun isovanhemmil, se kieli joka on jo unhottunu ja se kieli mikä on viä mun sialus -sointi, rytmi ... ja se o kans duuris soiva ;-)
  Lapsen hain konttorist (komero) lendi ja sit syätti pullamössö (kahvi+sokeri+pullapitko) ku vanhemma joiva kaffet. Kesäsi juatti kaffet sireenimajas ulkon ja lapse saiva vadelmamehu. Pikku muistoi, mut nii lämpimi, niinku kaikil o lapsuurest joku kiva muisto -toivottavast.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riemastuttavaa tuo sinun murteesi! Minä en osaa ollenkaan Turun murretta, vaikka jotain on sentään tarttunut vuosien aikana. Paras turkulainen sana on minun mielestä "kui". Se sopii niin moneen tilanteeseen. Ja ikävä kyllä huomaan joskus käyttäväni myös sanaa "ketä", kun pitäisi sanoa "kuka".

   Poista
 12. Kauniita kuvia taas kerran - niissä on juuri sellainen keväinen valo ja ruusuinen hohde kuin sanotkin, tulee kevyt ja hyvä olo. Kävin sielläpäin toissapäivänä pientä kummityttöäni katsomassa, mutta silloin oli vain pimeää ja märkää, höh. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, oli ihmeellisen kaunis ilta, mutta kyllä sitä sadettakin on tosiaan piisannut. Kylläpä satuit sitten huonoon aikaan tänne. No, ehkä ensi kerralla paistaa aurinko.

   Poista
 13. Jotain hyvin vaikuttavaa noissa nostokurjissa on. Tiedäthän niitä ristikkosiltoja. Niissä on se sama tunnelma. Ja täällä on sellainen rautatiesilta, joka puretaan ja tulee uusi betonisilta. Harmittaa ihan vietävästi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, niin onkin, sama tunnelma. Voi miten tylsää, tuo että teidän kaunis silta puretaan. Miksi vanhaa edelleen puretaan niin surutta, sitä minä aina ihmettelen.

   Poista
 14. Olisi niin upeaa voida avata kaikki mielenkiintoiset ja kauniit ovet. Vähän kuin joskus ystävämme kanssa suunnittelimme sellaista matkaa että kävisimme kaikissa niissä taloissa, kodeissa, joissa olemme asuneet. Tällä hetkellä tuntuu silti että sydän ei ehkä kestäisi kuin talon/vuosi, enintään...
  Hieno sini toisessa kuvassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen sillä tavalla utelias, että haluaisin avata kaikki ovet. Minä en itse asiassa ole asunut niin kovin monessa paikassa, voisin hyvinkin kiertää ne kaikki.

   Poista
 15. Kaunista, kaunista! Hauska kuulla, että hyvin menee. Sama olo jatkukoon ja duurit soikoot! Terveisiä sinne muuttolaatikoiden keskeltä ja tulehan käymään, nyt asumme kantakantakaupungissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, onnea uuteen kotiin! Nyt se sitten on todellista. Ja kiitos kutsusta, ehkäpä joskus ehdinkin sinne päin taas kyläilemään. Oikein ihanaa kevättä teille ja muuttolaatikoiden purkuun tsemppiä.

   Poista
 16. Rakastan vanhoja ovia!!!
  Tekisi mieli päästä kurkistamaan , mitä niiden takana on..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla aina ihan sama juttu - kova uteliaisuus.

   Poista
 17. onpa uskomattoman kaunis toi ensimmäinen kuva, välitäthän terveiseni! mullakin on varpaiden vapautusrintama menossa. ostin vasta nyt alesta sandaalit ja lakkasin varpaiden kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kylläpä olikin kauniit sandaalit - kummatkin. Minä juuri muistin, että minullakinhan on uudet sandaalit, jee!

   Poista
 18. Voi kun odotan sitä että tarkenee paljain varpain! Meidän kodissa ei vielä :)) Minulla on sukat, villasukat ja tossut. Villatakki visusti päällä :)) Mutta sitä kohti ollaan jo onneksi kovaa vauhtia menossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta oli tosi outoa, kun muutettiin kerrostaloon ja yht´äkkiä tarkenikin ihan eri tavalla. Lattiat ovat niin paljon lämpimämmät kuin omakotitalossa.

   Poista
 19. Olen ollut aina kova kirjeenvaihtaja, ja täytyy sanoa, että siinä taas yksi syy kiittää tekniikkaa. Vaikke tule niitä kauniita käsinpiirrettyjä koukeroita paperilla, niin ajatus lentää sukkelaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, onhan tämä sähköpostikirjeenvaihto paljon joutuisampaa ja yhteyttä on helpompi pitää aktiivisesti. Mutta jotenkin kaipaan niitä kirjeitäkin.

   Poista
 20. Hyvä tunne! Minäkin haluan soida duurissa, nappaan sinulta tuon ajatuksen tähän päivään!
  Kiitä miestäsi ajatuksia herättävistä kuvista. Monet ovat saapuneet jo satamaansa, meille toivon vielä monta lähtöä
  ennen viimeistä satamaa!

  VastaaPoista