sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Barcelona VII - Siitä on kauan, siltä tuntuu

Osa kuvista mieheltä, kiitos.

Siitä on kauan, siltä tuntuu. Silti kaupungit voi säilyttää sydämessä, tai sanoina muistikirjassa, tai kuvina, sen kaiken voi, senkin jälkeen.
Nyt vain ihmetellen odotan, mikä kaupunki kutsuu seuraavaksi. Se alkaa yleensä viattomasti kuvien katselulla, tai sitten luen jonkun kirjan, tai kuulen jonkun tarinan. Seuraavaksi iskeekin jo kamala matkakuume ja säästäminen. Täältä tullaan maailma.

35 kommenttia:

 1. Pidän erityisesti tuosta ensimmäisestä kuvastasi<3 Oli kyllä varmaan upea reissu! Kuvat ovat värikkäitä ja yleistunnelma boheemi ja mielenkiintoinen niissä.Seuraavia seikkailuja kohti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se on miehen ottama, tavattoman hieno minustakin. Juu, uusia seikkailuja kohti, se on hyvä päämäärä.

   Poista
 2. Pidän kovasti noista ikkunan takaa kuvatuista, mutta kaikki ovat kyllä hienoja. Tällaista matkakirjaa olisi mukava selailla. Kirja, jossa olisi tekstien lomassa isoja kuvia vahvoine väreineen. Kiitokset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kunpa saisimme tehtyä vielä reissusta itselemme kuvakirjan, siinä muistot säilyisivät kansien välissä. En aina luota internetiin, siihen että kuvat ovat vain täällä.

   Poista
 3. Oi, mene maailmalle kun pystyt, mene!

  Haittaako, jos pysähdyn lepäämään toiseen kuvaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä menisin varmaan aina, jos vain voisin. Mutta nyt pitää pitää kukkaron nyörit tiukalla ja säästää, että pääsee taas matkaan.

   Poista
 4. Upeita kuvia. Ensimmäisessä oikein voi tuntea tuon näkymän...ihan kuin itse olisi kuvassa. Mene sinä matkalle ja kuljeta meitä kuvillasi sitten noihin paikkoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ensimmäinen kuva on miehen ottama, se on ihan lempikuvani.

   Poista
 5. Voi miettiä kumpi on ihanampaa -- matkalla oleminen vai se kun kuume iskee... Tahtoisin matkustaa enemmän uusiin paikkoihin, omat mökit ja muut ovat ihania, mutta se kaikki on pois uuden löytämiseltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta matkassa on kolme osaa: suunnittelu, matka ja muistelu. Kaikki ovat omalla tavallaan ihania. Meillä ei ole onneksi mökkiä :)

   Poista
 6. Toisen kuvan tie on kuin Cezannen maalaus (vaikkakin eri maasta). Olisi hienoa saada astua sisään tuohon kuvaan.
  Herkullinen tuo kuvauksesi matkakuumeen heräämisestä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo polku oli kyllä kutsuva ja tunnelma metsässä hyvin rauhallinen - ei ketään muita missään.

   Poista
 7. Toinen kuva houkuttaa minua polulleen.
  Kuvaat kiehtovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tässä oli miehenkin ottamia kuvia mukana, siksi ovat niin hyviä :)

   Poista
 8. Kiitos Barcelonasta, on ollut ihana matka, tärkeä. Mun Barcelona-haave lähti kirjan sivuilta ja tarve päästä sinne oli pakottava. Kaupunki täytti odotukset. Nyt mulla on Italia-kaipuu tosi vahvana, voi että.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, niitä kaipuita aina tulee jostain mystisesti, usein selittämättömästi alkaa kaivata johonkin paikkaan. Toisinaan sen voi toki jäljittää, että mistä matkakuume alunperin syntyi.

   Poista
 9. Mene ja matkusta, aina kun voit! lähelle tai kauas tai molempia! Matkailu avartaa ja se on ihana lahja kun voimme jakaa sen kauttasi. Kiitos Barcelonasta ja nyt odotellaan seuraavaa reissua:-) Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mielelläni menen aina kun vaan voin. Minäkin odotan seuraavaa reissua, ensin pitää vain nauttia tätä näkkäriä hetken aikaa, että saa rahaa säästöön.

   Poista
 10. Ihana ajatus tuo säilytetyt kaupungit! Mä kyllä uskon, että tietyt paikat elävät mukanamme aina ja että niistä tulee lopulta osa persoonaa, kävi siellä usein tai vähän harvemmin. Ihania kuvia taas! T. Leena-Kaisa / http://driimitblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, minäkin uskon, että matkat muuttavat ihmistä jollain tapaa, kulkevat mukana. On jotain erityispaikkoja, jotka ovat minulle erityisen tärkeitä. Vielä en tiedä, lukeutuuko Barcelona niihin, ehkä ei.

   Poista
 11. Aivan käsittämätön valo näissä kuvissa. Siis että jossain tosiaan on tuollainen valo, aurinko nousee korkealle, valo tunkeutuu joka paikkaan. Sen jotenkin unohtaa täällä kaamoksen keskellä.
  No oli teillä kyllä ihana reissu! Ja maailmassa niin miljoona paikkaa jonne tekisi mieli matkustaa! Se ON ihanaa. Mekin mennään taas pian. Ekaa kertaa lennän yksin ipanoiden kanssa, hieman jännittää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli ihana reissu ja teillä on nyt ihana reissu! Mutta on ihan totta, että maailmassa on ihan liikaa ihania paikkoja, jonne tekisi mieli reissata. Se on riipivää, kun ei joka paikkaan pääse.

   Poista
 12. Tuo toinen kuva, puut. Miten ne ovat tien kanssa mukautuneet yhteistyöhön. Hyvää joulunalusaikaa! T. Annelie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Joulukin tuli ja meni. Minulla on tietokone rikki, siksi tuli ihan pakollinen tauko koneella notkumiseen.

   Poista
 13. Tulin vielä toivottamaan hyvää joulun aikaa! :)

  VastaaPoista
 14. Matkustin, vaikka en lähtenyt minnekään!
  Levon ja ilon täyteistä joulun aikaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! En ehtinyt takaisin toivotella, kun tietokoneeni posahti. Meni tässä muutama viikko vähän orpona vailla omaa konetta.

   Poista
 15. Suloista joulua sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 16. Tulin taas tänne matkalle Barcelonaan! Onpa huikeita kuvia; ensimmäistä vain tuijotan.
  Miten tästä matkakuumeesta pääsisi, siis muuten kuin matkustamalla? Ei kai mitenkään. Usein on jo seuraavan reissun kutkuttava haaveilu mielessä paluulennolla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on miehen ottama kuva, tavattoman hieno minusta.
   Ei matkakuumeesta pääse mitenkään. Edes matkustelu ei auta kuin hetkeksi :) Kroonistunut tila nääs.

   Poista
 17. Huikeita kuvia, mahtavia kuvauskohteita ja matkallaolon riemua. Sinun Barcelonasi on kaunis. Katselin nyt ne kaikki putkeen. Kiitos jakamisesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tuo oli riemukas, poikkeuksellinen matka. Ja tuntuu, että se oli juuri äsken ja yli kuukausi on jo mennyt. Aika kiitää,

   Poista
 18. Ihania hetkiä <3 Ja mitä ihania kakkuja yhdessä kuvassa :)

  VastaaPoista