sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Elämää keittiössä
Kaikki tärkeä tuntuu aina tapahtuvan keittiössä. Tänään keittiössä on leikitty paperinukeilla, paistettu lettuja, juteltu ystävälle Amerikkaan, tanssittu salsaa ja luettu Lionel Shriverin kirjaa Poikani Kevin. Viihdyn keittiössä. Vieraatkin viihtyvät, sillä yleensä ei muisteta siirtyä olohuoneen puolelle missään vaiheessa iltaa, vaan unohdutaan keittiön pöydän ääreen. Ehkä se on sekin, että keittiö on minun makuuni tehty: ei kiinteitä valmiskaapistoja, vaan eri parisia ja sieltä täältä löytyneitä kalusteita. Sopivasti rempallaan ja ehkä siksi niin kotoisa.

7 kommenttia:

 1. Kuulostaa tosi maukkaalta elämältä : )
  Keittiösi vaikuttaa kyllä kodikkaalta kaikkine kaappeineen, ei ihme, että siellä viihdytään.

  VastaaPoista
 2. Teillä on viihtyisän näköinen keittiö ja ihanat kaapit. Mietinkin juuri viime viikolla että pitäisi kaivaa paperinuket esille ihailtavaksi.
  Kiitos muistutuksesta :)

  VastaaPoista
 3. Keittiösi ja kotisi näyttää kauniilta,juuri sopivan rosoiselta:)
  Myös tämä blogisi on kaunis! Luin heti läpi ja toivoin,että olisi ollut enemmänkin..:) Mutta jäi hyvä mieli ja päätös tulla toistekin!

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille kauniista kommenteista! Viihdyn tosiaan keittiössä hyvin, kuten tulikin jo sanottua. Keittiön pöydän ääressä kun voi tehdä ihan kaikkea...ehkä siksi, että se on talon isoin pöytä.

  VastaaPoista
 5. Sinulla on juuri sellainen keittiö, jossa kelpaa viihtyä. Tykkään hirmuisesti kaapeista, sellaisia olen jo pari vuotta haeskellut!

  VastaaPoista
 6. Keittiösi on minukin makuuni! Ihana!

  VastaaPoista
 7. Anjuska: Kiitos! Meillä oli onnea, kun ostimme tämän talon 12 vuotta sitten. Tuollainen yläkaappi oli vintillä valmiina, tosin eri värisenä.
  Liivia: Kiitos paljon! Itsekin olen lopputulokseen tyytyväinen. Remontoimme keittiön pari vuotta sitten ja siitä tuli kyllä juuri sellainen kuin toivoin. Eikä maksanut juuri mitään.

  VastaaPoista