keskiviikko 20. tammikuuta 2010

MaisemakonttoriTänään näin:
Hiihtäjän, kaivinkoneen kuljettajan, kirjakaupan myyjän, konduktöörin, naapurin, viestintäpäällikön, lipunmyyjän, junaa odottavan ihmisen, tarjoilijan, salsaopettajan, minibistrokärrymyyjän, koululaisen, valokuvaajan.

Tänään luin:
Maitopurkin kylkeä, Sara-lehteä, Maailma talouskriisin jälkeen -kirjaa, Turun Sanomia, Kauppalehteä, sähköposteja, Facebookin päivityksiä, nepalilaisen ravintolan lounaslistaa, junalippua, lääkkeiden tuoteselosteita, blogeja, omia muistiinpanoja.


Kun istuin junassa, joku maalasi taivaan akvarelleilla. Aurinko laski tänään klo 16.10. 

21 kommenttia:

 1. Täälläkin oli jollain pensseli kädessä. Taivas oli niin kaunis.
  Minä luin tänään paljon runoja, liittyen koulujuttuihin. Runoja on välillä mukava lukea, niissä tiivistyy tietty hetki muutamaan sanaan. Itselläni tulee paljon pieniä fraaseja ja lauseita mieleen, joista ei voi oikeastaan kirjoittaa tarinaa, koska ne ovat niin itsenäisiä. Olen alkanut kirjoittamaan niitä ylös, se on jotenkin rauhoittavaa.
  p.s. ihana kisukuva!

  VastaaPoista
 2. Kivasti kerrottu päivän anti : )

  VastaaPoista
 3. Tämä blogisi on aivan ihana! Miten ihmeessä en ole aiemmin tajunnut tulla poikkeamaan.

  Kiva kirjoitus. Tekisi mieli lainata ideaa, varsinkin päivän lukemiset olisi hauska kirjata.

  VastaaPoista
 4. Solen: Eikö olekin ihanaa, kun joku maalaa taivasta meille :) Minä luen aina välillä runoja, koska ne (hyvät runot) ovat vaan niin nerokkaita. On ihmeellistä, kun joku osaa tiivistää elämän tärkeitä hetkiä ja oivalluksia vaikka yhteen lauseeseen. Kisu kulkee mukana kannettavassa, on tyttären ottama kuva Chilestä.
  Taru: Joskus päivän pystyy tiivistämään.
  Liivia: Voi kuinka mukavaa kuulla, että pidät blogista, olen itse lukenut sinun blogiasi jo pitkään vaikken ole aiemmin paljon kommentoinut. Kernaasti saat lainata ideaa! Voi olla, etten edes muistanut kaikkea lukemaani, sitä lukee niin huomaamatta ja koko ajan.

  VastaaPoista
 5. Iltaa,
  Luin kommenttisi Liivian sivulta ja piti heti tulla katsomaan Kuka täällä - pidän kovasti näkemästäni ja palaan varmasti .

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana kuva! Kisu, kannettava ja maalaismaisema muodostavat hienon kontrastin!

  En ole tosiaan itsekään tullut ajatelleeksi, kuinka paljon tulee päivän aikana luettua. Määrä on aikamoinen...
  N

  VastaaPoista
 7. Kuulostaa hyvälle päivälle. Tykkään niin tavastasi pysähtyä ja nähdä pieniä asioita.

  VastaaPoista
 8. Melita: Oikein kivaa, että pidit näkemästäsi. Toki ilahdun kovasti, jos löydät tiesi tänne toistekin :)
  Anonyymi: Eikös vaan olekin kompakti yhdistelmä kisu, kannettava ja maisema. Minusta on kiva, että kisu kulkee koko ajan mukana, koska se tuo aina tyttären mieleen :)
  Minttumaari: Oli hyvä päivä. Sain paljon aikaiseksi. Junassa on hyvä pysähtyä, silloin ei pääse mihinkään pakoon.

  VastaaPoista
 9. awws, heti tunnistin kisukuvan! tänään lähden tosiaan pohjoiseen, etten ehkä blogiasi pääse aina kurkkailemaan. onpahan paljon luettavaa, kun palaa takaisin! multa on täällä varmaan kymmeniä kertoja kysytty "miten ihmeessä sä aina huomaat noin pieniä asioita?" on taitanut sulta periytyä. mäkin kun aina huomaan tuollaisia ihmeellisiä, pieniä asioita.

  VastaaPoista
 10. Etta: On mukavaa, kun kuvasi kulkee aina mukana. Kisumisu tuijottelee minua nytkin työpöydältä :) Pienten asioiden huomioiminen on hauskaa, täytyy vaan virittyä oikealle aaltopituudelle.

  VastaaPoista
 11. Tykkään niin blogistasi. Täällä on niin kovin kaunis tunnelma. Ja ihania tuo turkoosit jutut tuossa alemmassa postauksessa

  VastaaPoista
 12. Ihanaa, kissa näyttää istuvan ihan oikeasti junassa kanssasi. Ei tarvinne enempää painottaa rakkauttani kissaolentoihin! Hauska lukulista, täytyypä kokeilla joskus..

  VastaaPoista
 13. Onpas kiva ja lempeä blogi sinulla!!

  Hauska idea tuo mitä luin tänään. Voisin minäkin lainata ideaasi, jos sallit.

  Ihanaa torstaita!!!

  VastaaPoista
 14. kaunis maisemakonttori, vaihtuvat seinäkuvat ja vauhdin tuntua;)
  ja hauskasti poimitut havainnot päivästä, pisti oikein miettimään mitä itse näin ja kuulin ja luin..

  VastaaPoista
 15. Tykkään myös hirveästi tuosta mitä luin tänään -jutusta, ja voisin lainata sitä myös, jos vain sallit! Myös tuo keitä näin oli kyllä hauska, mutta minä en näe päivisin paljon ketään täällä kotona. :)

  VastaaPoista
 16. Tirpana: Kiva kuulla! Turkoosi on kyllä energiaa tuova väri, mutta tosi vähän sitä meidän kotoa löytyy.
  Erika: Minustakin on mukavaa, että chileläinen kissa reissaa mukanani ympäriinsä. En itse omistaa kissaa, mutta kissat ovat suloisia!
  Celia: Kiitos! Saat kernaasti lainata ideaa. Luulen, että itse unohdin listalta vaikka mitä, koska hoksasin kirjoitella asioita ylös vasta paluumatkalla junassa.
  Outi: Maisemakonttorissa on ihan kiva yleensä tehdä töitä. Varsinkin jos saa levittäytyä kahdelle penkille.

  VastaaPoista
 17. Mimmi: Lainaa toki ideaa, ihan vapaasti käytettävissä. Kuten tuossa jo kirjoitinkin, en varmaan muistanut edes kaikkia juttuja, mitä päivän mittaan luin. Sitähän lukee ihan huomaamattaankin kaikkea.

  VastaaPoista
 18. Olen ihan koukussa blogiisi! Kauniita kuvia ja kaunista tekstiä. Aika vaikea tuo kirjojen aloitusvirkkeet -juttu. Pari meni arvauksella kohdalleen! - Marjo

  VastaaPoista
 19. No minä kans tulin katsomaan kun olet jättänyt mulle muutamia kommentteja ja tuntui että uusi tuttavuus.

  Pidän kovasti.
  Oikein kiva.
  Jatkan lukemista, tulen uudelleen ehdottomasti.

  VastaaPoista
 20. Onpa mahtava konttori! En varmaan malttaisi töitä tehdä, kun maisemia on niin kiva katsella. Mun "konttorista" näkyy tällä hetkellä vaan rakennustelineitä ja -koneita. No, muutama ukkokin siellä heiluu välillä pakkasparrassaan :)

  Ihania kuvia tuossa edellisessäkin oli, täällä on kiva käydä tunnelmoimassa.

  VastaaPoista
 21. Marjo: Hauskaa, että kokeilit arvata kirjoja. Se oli yllättävän vaikeaa.
  Violet: Minä viihdyn sinun blogissasi. Saan aina jotain uusia ajatuksia ja mielleyhtymiä.
  Anjuska: Kyllä minäkin aina välillä unohdun maisemia katselemaan. Ajatukset harhailee, sillä maisemia katsellessa tulee jotenkin aina hyviä ajatuksia päähän.

  VastaaPoista