tiistai 12. tammikuuta 2010

Tarjotin ja eksynyt lapsiPuistoissa oli tänään ihmeellistä, epätodellisen hohtavaa. Koko kaupunki oli maalattu pastelleilla, kun kävelin töistä kotiin. Ihmiset pysähtyivät valokuvaamaan, kuin äimistellen epätodellista näkyä. Pitsipuut.

Menin vanhojen tavaroiden liikeeseen, vaikka arvasin, että erehdyn ostamaan jotain - kauniin tarjottimen. Mutta eipä onneksi maksanut kuin viisi euroa. Samaan aikaan toisaalla: lapsi eksyi matkalla kaverilta kotiin. Kadotti itsensä ja soitti apua. Osasin paikallistaa hänet, neuvoin kotiin ja lämmitin makaroonilaatikkoa. Sitten vähän kyläiltiin.

Katson, kun amaryllis kuihtuu.

7 kommenttia:

 1. Blogisi on kiva, tosi kauniita kuvia!

  VastaaPoista
 2. Ihana, ihana voimakuva! Ensi vuonna laitan lyhtykoisoa kasvamaan -taatusti.

  VastaaPoista
 3. Oi,aivan upea tuo kuva!
  Ja tarjotinkin näyttää hienolta,hyvä löytö!

  Täälläkin hohtaa ihan kaikki..ja joka kerta kun katsoo ulos tai käy ulkona,se jaksaa yhä vain hämmästyttää. Ei voi muuta kuin ihastella ja nauttia.

  VastaaPoista
 4. Niin kaunis kuva. Olen myös miettinyt, minkä niminen tuo kasvi oli - täältähän se kommenteista selvisi.

  VastaaPoista
 5. Matroskin: Kiitos, tervetuloa uudestaan :)
  Eilen tänään huomenna: Itse asiassa lapsi toi lyhtykoison minulle tuliaisiksi jostain, joten niitä ei kasva meidän pihalla. Se on kyllä niin kaunis kukka, että ehkä minäkin istutan sitä ensi vuonna.
  Niina: Tuo valo jaksaa todellakin hämmästyttää.
  Anjuska: Kiitos, kuva oli vähän haastava otettava, kun pimeys oli jo laskeutunut..

  VastaaPoista
 6. Tunnelmallinen blogi sinulla! Jään seurailemaan. Kauniit kuvat ja aiemman postauksen tytön hevospiirros oli todella hieno!
  Vanhan tavaran liikkeissä asioimisessa on hienoa ja hauskaa juuri se, ettei koskaan tiedä, mitä mukaan tarttuu. Mutta ainahan se on vain tarpeellista, sellaista, mitä ilman ei voi elää... ;)

  VastaaPoista
 7. Annika: Kiitos sinulle käynnistä. Minäkin kadehdin lapsen piirustuksia, koska en itse osaa yhtään piirtää. Ja tarjotin on tosiaan löytö, en nyt enää varmaan osaisi elää ilman sitä :)

  VastaaPoista