perjantai 28. toukokuuta 2010

Krapulaiset rokkarit syövät mansikoita


Krapulaiset rokkarit syövät mansikoita aamutorilla.
Tässä kaupungissa on enemmän sepelkyyhkyjä kuin ikinä.
Aamuasfaltilla on verilammikko ja talot heijastuvat toisista.
Minulla ei onneksi ole näivetysveritautia. Sellainenkin on.

Batman oli kuulemma mielipuoli, hyppäsi katolta ja kuoli. Lapsi rallattelee tyypistä aamusta iltaan. Minulla ei ole rallatuslaulua juuri nyt, pitää keksiä sellainen. Huomenna pakotan lapsen kanssani museoon, se on sitä taidekasvatusta.

Miksi hevosilla on valkoiset aidat?

17 kommenttia:

 1. Ihana otsikko! Jostain syystä olisin halunnut olla just tänään krapulainen rokkari mansikka poskessa...
  Kauniit kuvat!
  -Marjo

  VastaaPoista
 2. Joko siellä on mansikoita?
  Kuulostaa vallankumoukselta, verta aamuasfaltilla.

  Tunnistitko rokkarit?

  VastaaPoista
 3. Sainpas naurut tuosta otsikosta :) hehee.

  Minäkin näin verta asfaltilla. Pitkän jonon tippoja, lähdin seuraamaan. Mutta sitten ne loppuivat, ihan yhtäkkiä. Usein ei verta näe.

  Enivei, kivaa viikonloppua vaikka menikin verijutuiksi :)

  VastaaPoista
 4. Krapulaisita rokkareista tulee muistoja! Ja mansikoista, niistäkin.

  Miehen veli oli polttareissaan batman-asussa hypännyt myös, ei sentään katolta kuitenkaan... sain tekstiviestin: Batman hyppäsi benjin. Se tuli väkisinkin mieleen.

  VastaaPoista
 5. Meillä rallatellaan joulunjollotusta -ja jokainen vuorollaa joutuu vaiennetuksi: )
  sydänveri päivä oli tänään.Vein pojan (lupasin alkaa kutsua pojun sijasta pojaksi ,pyysi vakavana hetkenä sitä) kulttuurihetkelle italialaiseen kahvilaan ja poika tilasi kuin maailman mies itselleen ja mammalleen capuccinot sekä sorbetin ja valkosuklaajäätelön..mykistyin.
  Kavasi ovat pysähdyttävän kauniit..

  VastaaPoista
 6. Minä tykkään Batmanista, siitä uusimmasta. Varsinkin siitä miten se puhuu. En toivo, että hyppää katolta.

  VastaaPoista
 7. Minen tiedä bätmäneistä mitään.
  Voi nuoruus, tuli syötyä usein torilla mansikoita rokkareiden kanssa aamunsarastuksessa.

  Onkohan hevosilla huono näkö...ne aidat on tosiaan aina valkoisia.

  Kauniit kuvat!

  VastaaPoista
 8. Solen: On mansikoita, vaan ei suomalaisia. Mutta aika hyviä ovat, olen maistanut. En tunnistanut, mutta oli ne rokkareita, ainakin omasta mielestään :)
  Marjo: Joo :) Olen ollut krapulainen, vaan en krapulainen rokkari, se olisi varmaan kivempaa.
  Hanna: Oli oikein kunnon verilammikko, näytti pahalta. Siinä oli varmaan jonkun päästä tullut verta, tai mistä sitä tietää. No, sun vertavuotavalla sitten varmaan verenvuotoa tyrehtyi.
  Olina: Batman hyppäsi benjin, minä sain naurut tästä mielikuvasta :) Minä en noista Batmaneista oikein ymmärrä, vaikka oli mulla joskus lapsena jotkut Batman-pelikortit, outoa.
  Maria: Vau, niin niistä pienistä pojista kasvaa maailmanmiehiä. Oikein pystyn kuvittelemaan tuon tilanteen. Kiitos :)
  Jonna: Minä en ole sitä nähnyt...en siis tiedä miten se puhuu. Tulin vähän uteliaaksi.
  Liivia: En minäkään juuri mitään. Minä en muistaakseni koskaan syönyt rokkareiden kanssa mansikoita aamutorilla, minulla on siis selvä aukko sivistyksessä. Minä olen oikeasti miettinyt tuota aitahommaa, että onko ne siksi, että hevoset näkisi paremmin vai siksi, että ohiajavat näkisi, että meillä on hevosia.

  VastaaPoista
 9. mä voisin "elää" mansikoilla. Söisin niitä aamuin illoin - ilman krapulaa. Milloin vaan. Nytkin kaksi litraa uusia odottaa jääkaapissa iltaherkuttelua, nam.

  Valkoiset aidat liittyy varmaan hevosen näköön jotenkin. Kuten vanhukset laitoksissa erottavat punaisen. Siksi uudet wc-istuimet ja pesualtaiden reunat ovat punaisia. Laatat lattiassa eivät saa olla erivärisiä koska kokevat ne ojiksi jne.

  Hyvää viikonloppua! Mä suuntaan kohti HML

  VastaaPoista
 10. Minäkin uskon, että hevoset erottavat parhaiten valkoisen..
  Toisaalta monessa hevostarhassa on vaan ohut naru ja hevoset pysyvät kiltisti aitauksessaan..
  Ehkä se onkin vain ulkonäköjuttu?

  Minä yritän syödä "väkisin " pakastepuutarhamansikoitani.=)
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 11. Jonnan kommenttiin viitaten, uusimmat Batmanit kyllä kannattaa katsoa! Etenkin se uusin uusin, Yönritari (ei vaadi ensimmäisen katsomista). Siinä on mahtava tunnelma, uskomattomia kuvia! Jokeri hakkaa tosin lepakkomiehen mennen tullen.

  VastaaPoista
 12. Minustakin Batman oli hyvä, yllättynyt olin, en olisi ikinä kyllä itse tullut katsoneeksi, mutta kun täällä talossa on miesvoittoista ;-)

  Oma rallatuslaulu pitäisi kyllä olla.

  VastaaPoista
 13. Huomenta,
  Pitkä rivi upeita kuvia sinulla täällä ja tuo parsapatee - mums ja mitkä lasit - kyllä noista kelpaa sitä viisasten juomaa nauttia.
  Olen luullut että krapulaiset rokkarit syövät makkaraperunoita, mutta väärässä olin - tosin tunnen vain yhden rokkarin.Itse lallattelen suvivirttä ja lännenlokaria vuorotellen, monia muitakin lallateltavia olisi- mitä nyt kuutosen lauluäänellä kehtaa.
  Lähdemme tänään Porvooseen tapaamaan Kosmo Edith Koposta - 12.4. syntynyttä pikimustaa kissaa ja jos siivoilta & luotettavilta vaikutetaan niin muuttaa meille Stella Helena Papusen lajitoveriksi juhannuksena.

  VastaaPoista
 14. Ikki: Minäkin voisin elää mansikoilla, ihan varmasti :) En ole tiennytkään, että vanhusten laitoksissa on punaiset wc:n reunat. No joo, minäkin luulen, että hepat erottaa valkoisen paremmin.
  Hanne: Niin, ei tässä nyt oikein totuutta saa kaivettua esille. Pitääpä kysyä ystävältä, jolla on hevosia.
  Olina: Ehkäpä minunkin sitten "täytyy". En ole suostunut niitä katsomaan, mutta teihin nyt voisin luottaa :)
  Himalainen: Ja sinäkin pidit Batmanista, nyt täytyy varmaan antaa lupa sen vuokraamiseen. Täällä kun on naisvoittoista, niin mies jää alakynteen.
  Melita: Kiitos :) Minäkin olen luullut, mutta nuo ainakin söi mansikoita, askel huojui ja puhe sammalsi, mutta mansikat maistui. Niihän ne maistuu :) Oi, toivottavasti saat uuden kissanpennun, sehän olisi kivaa. Hauskat nimet kissoilla muuten.

  VastaaPoista
 15. Ne naruaidat on sähköaitoja ja siksi toimivat, vaikka hentoja ovatkin. Mutta tukeva lauta-aita pitää ainakin oreilla olla, etteivät heti ensimmäisen otollisen tammantuoksun kohdalla tule aidasta läpi.

  VastaaPoista
 16. äiti toi viime viikolla torilta mansikoita, ulkomaalaisia. suhtauduin niihin kovin skeptisesti, mutta ne olivatkin todella makeita.

  eilen ei enää ollut mansikoita. krapula vain. enkä pahus vieköön, ole edes rokkari;)

  VastaaPoista
 17. Laura: Niin minäkin ajattelin, että sähköä siellä täytyy olla. Mutta eikös heppa voisi hypätä yli? Ja miksi ne on valkoiset? Onko se siksi, että hepat näkee paremmin vai naapurit?
  Outi: Minutkin nuo ulkomaalaiset mansikat pääsivät yllättämään. Olivat niin kesäisiä. Minullakin on ilmennyt tuota krapulaa, vaikken ole edes rokkari...höh! Ja mitä vanhemmaksi tulee, sitä helpommin tulee krapula, onpa tylsää.

  VastaaPoista