maanantai 3. toukokuuta 2010

Päin vatsoin ajattelen


Tänään söin jäätelöä. Sitten söin vielä vähän lisää jäätelöä, koska jäätelöä ei voi kesällä syödä liikaa. Pötköteltiin koiran kanssa sängyssä, luettiin kirjaa ja toinen rapsutti toista ja toinen nuoli kasvot ja kädet ja kulhot.

Eilen puhuin kolme ja puoli tuntia maailman toiselle puolelle. Sinne on tullut syksy. Kaikki on sillä tavalla hassusti päinvastoin. Päin vatsoin ajattelen. Joskus päällä, joskus vatsalla. Tänään ajattelin vatsalla. Huomenna laitan aivot töihin.

Tai ehkä annan jalkojen ajatella, niin voivat viedä minut minne haluavat.12 kommenttia:

 1. Huomenna yritän ajatella teräksisesti-ja hallitusti -ei minulle ominaista laisinkaan tulossa niin vaikea perhepalaveri etten ole moista vielä joutunut töissä vetämään,ajattelen miten lapsen maailma voi olla niin paha juuri tuolle lapselle kun se todella on.jäätelöä ostan oman "jim and berry" kipon jos ja kun selviän illalla kotiin..taivas punertaa upeasti-kuvissasi on levollinen rauha. Jännittävää töihin tai muualle menoa sinulle huomenna : )

  VastaaPoista
 2. Anna jalkojen viedä. Minä olen huomenna koko päivän keskenään lasten kanssa ja jos sää sallii meidän jalat vie meren rantaan. Jos ei salli niin sitten jotain muuta. Pienet jalat vie ja ohjaa varmasti.

  Kivaa alkanutta viikkoa.

  VastaaPoista
 3. Mitàs kirjaa koira luki? Kuvat taas kauniita. Oikein mukavaa alkanutta viikkoa, minne sitten jalkasi/nenàsi vievàtkin. Minà istun kohta auton ratin taa hakemaan uusinta Montalbano-dvdtà, juomaan aamucappuccinon jne. Luvassa sateinen pàivà. Sadetta on luvattu kahtena edellisenà pàivànà. Tuli n 30 pisaraa. Sadettahan sekin.

  VastaaPoista
 4. Tulin käymään ensivisiitillä blogissasi. Ihania kuvia, osaat vangita tunnelman hienosti :)

  VastaaPoista
 5. Voi että tuo koira on ihanan näköinen :) Meilläkin nuollaan kädet, kasvot, varpaat ja kipot. Kipot useimmiten ilman lupaa. Nykyään nuollaan myös ihan pienen pienet varpaat, nekin ilman lupaa...

  Keskimmäisessä kuvassa kotokulmiani muutaman vuoden takaa :) Mitä kaikkea sen jälkeen onkaan ehtinyt tapahtua..!

  VastaaPoista
 6. Aamulla, kun heräsin ajattelin, että tänne on tullut talvi tai ehkä syksy. Oli niin pimeää. Satoi vettä ja melkein lunta. Onneksi, kun katsoo tarkemmin huomaa hiirenkorvat.

  Koirasi on kyllä niin kaunis.

  VastaaPoista
 7. Joo. Jalkojen ajatukset ovat joskus niin mielenkiintoisia. Seikkailuiksikin voisi nimittää...

  VastaaPoista
 8. Ihana valo tuossa yläkuvassa.

  Minäkin söin tänään jäätelöä, yhden vain, kesän ensimmäisen. Lisää olisi tehnyt mieli, mutta oltiin jo takaisin kotona, ei auttanut kuin tyytyä yhteen.

  VastaaPoista
 9. Oih, mäkin haluaisin pötkötellä auringossa. Vaikka en kyllä oikeastaan edes osaa pötkötellä, kun heti tulee mieleen kaikenlaista touhua, jos olen hetken paikallani. Mutta luppoaikaa haluaisin. Sellaista, että voisi tehdä mitä haluaa.

  Teillä on hieno paneliseinä. Ja tuo sun karvainen kaverisi on aina niin viehättävä!

  VastaaPoista
 10. Se on hurjaa, että jossain on kesällä joulu, ja silti samaan aikaan...

  VastaaPoista
 11. Jaa mikä kesä!??
  Meillä on ainakin kylmä, vain 5 astetta. Hrrrr.

  Eikä yhtään ilahduttaneet uutiskuvat Barceloonasta. Toivottavasti lumi sulaa ja vähän ripeästi.

  Tuo on kyllä ihmeellistä, että toisaalla alkavat lehdet juuri lähteä ja meillä vasta tulee.

  VastaaPoista
 12. Maria: Varmasti raskaita tuollaiset perhepalaverit. Joutuu ymmärtämään niin montaa näkökulmaa ja silti sydän on lapsen puolella.
  Jonna: Kivaa alkanutta viikkoa sinullekin :) Joo, jalkojen on hyvä antaa viedä. Joskus haluaisin kävellä oikein pitkän matkan, vaikka toiseen kaupunkiin.
  Lissu: Minäkin mutkittelin pisaroiden välistä kotiin. Vähän satoi. Minusta cappuccino Italiassa kuulostaa paljon mukavammalta kuin cappuccino Turussa. Mutta on sekin hyvää :)
  Lumiomena: Kiitos, taidan tulla vastavierailulle :)
  Outi: Minua ei yhtää häiritse tuo nuoleminen. On kiva saada märkiä pusuja. Sä osasit bongata tutut kulmat, hauskaa :)
  Celia: Koira on suloinen :) Eilen olin Helsingissä ja siellä tosiaan satoi räntää hetken. Kyllä masensi.
  Linnea: Jalkojen ajatus on yhtä kuin seikkailu. Se on hyvä määritelmä.
  Mimmi: Jäätelö kuuluu jotenkin kesään. Minä voisin hyvin elää jäätelöllä :)
  Laura: Sinä olet sellainen touhuaja ja minä tällainen ajattelija laiskiainen. Mutta olen minä sentään vähän vauhdikkaampi kuin laiskiainen. Joskus saan sentään puuhahetkiä, sitten syntyy vaikka mitä.
  Olina: Niin on, hassua tämä maailma. Että toisaalla ihan päinvastoin.
  Liivia: Tämä on kovin vaihtelevaista tämä kesän tulo. Niinhän se aina. Eilen oli kylmä, toissapäivänä lämmin, tänään lämpimämpi. Huomenna ties mitä. Koska te lähdette Barcelonaan? Kyllä ne lumet sulaa, älä huoli. Toivottavasti ei vaan tuhkapilvet sotke enää suunnitelmia.

  VastaaPoista