lauantai 17. heinäkuuta 2010

Berliini IV
On
Otettu ryhmäkuva automaatissa, mies ei ehtinyt ensimmäiseen.
Ostettu turkkilaisilta katumarkkinoilta nektariineja, persikoita, mansikoita ja piirakoita.
Lainailtu vaatteita.
Uitettu jalkoja kanavassa.
Ruokittu joutsenia.
Opeteltu espanjaa.
Kirjoitettu seikkailukirjaa.
Nukuttu päiväunet, paitsi pienin, joka ei väsy koskaan.
Istuttu kuumimmat hetket kahvilasssa ja juotu olutta.
Syöty lämpöisesssä illassa sushia.


13 kommenttia:

 1. Täällä taas. Mukana matkalla. Minäkin haluan Berliiniin.

  VastaaPoista
 2. Tuijotin kolmatta kuvaa. Veden heijastama puuko? Ihailin kirsikoitten halpaa hintaa ja kummallista polku?pyòràà. On teillà mahtava loma(?)! Lisàà, bitte schòn/per favore!

  VastaaPoista
 3. Kuulostaapas mukavalta. Mä taidan olla vähän samaa sorttia, kuin teidän nuorimmainen. Vaikka kyllä pienet päikkärit tekis mullekin terää silloin tällöin.

  Joni aivan huumaantui tuosta hassunnäköisestä pyörästä. Voi olla, että meillä otetaan sen inspiroimana hitsausvehkeet ja muutama pyöränraato esiin.

  VastaaPoista
 4. Tykkään näistä kuvista kaikkein eniten!!Nyt mäkin voisin matkustaa Berliiniin!Aiemmin en ole ajatellut ollenkaan niin .Kiitos Sinulle!

  VastaaPoista
 5. Kirsikat näyttää olevan siellä puoli-ilmaisia, pääsispä apajille.

  Äimistelen ja ihastelen taas kauneuttasi!

  VastaaPoista
 6. Berliini on hassu kaupunki. Kävin siellä ensi kertaa keväällä enkä todellakaan lämmennyt sille, matkan kuluessa tosin pikkuhiljaa aloin hieman pitämään siitä. Matkan jälkeen olen suorastaan ahminut tietoa Berliinistä ja nyt nämä sinun kuvasi ovat viimeinen niitti: sinne on päästävä uudelleen. Kiitos näistä! T. Jaana

  VastaaPoista
 7. Kiitos Kirjailijatar, olen päässyt kanssasi matkustamaan moneen otteeseen, kun se muuten ei ole nyt mahdollista. Nautin täällä!

  VastaaPoista
 8. iiik! te ootte nyt siellä! eikö oo ihan huippua? huikeita kuvia!! ja tuttuja paikkoja.. ootte tainneet pyöriä Kreuzbergissä näistä päätellen:)
  siellä oli kiva maauimala, Sommaerbad Kreutzberg. jos meinaan tulee hiki. ja sateellahan voi istuskella jossain niistä lukuisista ihanista kahviloista..

  VastaaPoista
 9. Eikö sitä saksaa pitäisi? :) vaikka espanjakin on kyllä hieno kieli.

  Berliiniin, haluan takaisin berliiniin. Matkakuume iskee. Me oltiin siellä kesällä 2007 reilireissulla. Oltiin noin viikkoa eikä siinä ajassa ehtinyt kyllä kaiveltua berliiniä kuin pintapuolisesti.

  VastaaPoista
 10. RvaPioni: Mitäköhän Berliinin matkailutoimisto maksaisi minulle tästä mainoksesta?
  Lissu: Toreilla ja talossa on edullista. Joissakin ravintoloissa myös...Puun muuten mies kuvasi vain ihan taivasta vasten, mutta se on oikeasti pystykuva.
  Laura: Hahaa :) Minä tulen kokeilemaan, kun Joni on saanut pyörän valmiiksi. En ymmärrä, miten tuolla ajetaan.
  Maria: Minut kaupunki on yllättänyt iloisesti. Tai no, ajattelinkin, että täällä on mielenkiinoitoista, mutta tämä on ollut vielä moni-ilmeisempi ja ystävällisempi kuin uskoin.
  Liivia: Voivoi sinua, kiitos :) Emme muuten ostaneet tuolta kirsikoita, vain noita muita hedelmiä. Mutta tänään ruokakaupan lasku oli vain 12 euroa ja kassissa oli vaikka mitä. Joten edullista on ainakin itse tehdä ruokaa.
  Jaana: Hassua. Minä luulen, että viihtyisit täällä. Paljon kaikkea, todellinen suurkaupunki, moni-ilmeinen, värikäs, yllätyksellinen, ystävällinen :)
  Anjuska: Kiitos sinulle. Kiva, jos jaksat seurata. Minusta tämä matkustelu vaan ihan parasta kaikesta, olen onnellinen, että tämä on mahdollista.
  Outi: Niin ollaan :) Jee, täällä on tosiaan mahtavaa. Minulla oli niin hirveä matkakuume, kun katselin sun kuvia ja luin juttuja. Tosi upea kaupunki. Ei ole tosin ehditty vielä uimaan, kun touhua on ollut niin paljon.
  Solen: Joo, pitäisi. Opiskelin ihan tulevaisuuden varalta espanjaa :) Oi, teillä oli varmaan kiva reissu. Minusta tuntuu, että tänne on päästävä joskus uudelleen, vaikka matka on vielä ihan kesken.

  VastaaPoista
 11. Odottelen itsekin kovasti, että saan ajonäytöksen, kun en kanssa kertakaikkiaan tajua miten sellainen fillari oikein toimii.

  VastaaPoista
 12. ihan ällistyttävä erikoisfillari. houkuttelevia kuvia muutenkin! berliiniin vois mennä taas.

  VastaaPoista
 13. Laura: Joo, minä tulen katsomaan kanssa :)
  Heli: Niin on, ihan omituinen. En tosiaan käsitä, miten tolla ajetaan.

  VastaaPoista