tiistai 10. elokuuta 2010

Sain kauniin lahjan

Sain tänään ehdottomasti elämäni kauneimman lahjan Hannalta. Olen ihan otettu. Että joku tuntematon (lähes) ihminen voi olla niin antelias. Minä en osaa tehdä näin kauniita paketteja, sen kun nakkaan tavarat laatikkoon. Silti osaan nauttia kauneudesta. Hanna oli tehnyt minulle ihan minun väriseni rannekkeet ja lisäksi paketissa oli kaikkea sydämeen käypää. Kiitos! Olet ihana.

15 kommenttia:

 1. On kyllä hurjan kaunis paketti! Rannekkeiden värikin on niin ihana. Tuollaiset lahjat kyllä piristävät päivän heti kerralla.

  VastaaPoista
 2. Ihana lahja!

  Ja hauskaa tosiaan, että nuo rannekkeet ovat ihan sun väriset. Olet juuri tuollainen aistikas syysnainen!

  VastaaPoista
 3. Oi miten kaunis paketti.
  Lahjojen antaminen on ihanaa ja saaminen kans.
  Tuollaiset yllätykset valaisee koko päivän.

  VastaaPoista
 4. Voi kun ihanaa!Minäkin rakastan lahjoja varsinkin niiden paketointia ja sitä hetkeä jolloin saaja sen aukaisee.On onnea kun joku muistaa kauniisti yllättäen.Ajatuksin.

  VastaaPoista
 5. Ihanat!! Arvasin jo kuvista, keneltä Hannalta ne on, muistan kun hän aikaisemmin blogissaan pohti, mitä langanjämistään tehdä. :)

  VastaaPoista
 6. Ihana lahja, tosiaankin! Syksyihmisen henkeä melkein salpaa nähdä noita murrettuja, mutta silti vahvoja värejä. Kiitos linkistä, ihana on Hannan blogikin.

  VastaaPoista
 7. Totisesti ilahduttava!
  Ja aivan Sinun tunnelma on noissa rannekkeissa!
  Ja vielä syksykin tulossa, nautinnollista!

  VastaaPoista
 8. Malla: Paketti oli kyllä mykistävän ihana. En minä varmaan raaski käyttääkään niitä ihania saippuoita yms. Siellä oli suklaatakin :)
  Laura: Kuulostipas hienolta, aistikas syysnainen :) Olisin mielelläni sellainen ja ehkäpä mä nyt olenkin, kun laitan nuo rannekkeet.
  Celia: Totta totisesti valaisi. Joo, lahjojen antaminenkin on kivaa, minä en vaan osaa yhtään paketoidan niitä kauniista ja mun käsialasta ei saa kukaan selvää.
  Maria: Minä taidankin lähettää sulle paketoitavaksi kaikki lahjani, hihhin. Minulla oli kerran työkaveri, joka paketoi mun lahjoja, kun se tykkäsi siitä ja oli siinä hyvä ja minä olen ihan tumpelo.
  Tyttism: Sinä arvasit :) Minä en yhtään osannut aavistaa, että saan jotain näin kivaa tässa vaihtokaupassa.
  Lumiomena: Ihan oli mun värit. Tykkään syksyn väreistä kamalasti.
  Huvilassa: Eikös vaan ollutkin mun tunnelma? Musta ainakin tuntuu siltä. Tänään en vielä raaskinut laittaa rannekkeita, kun tämä helle vaan jatkuu, mutta kohta...

  VastaaPoista
 9. Voi että, onpa tosiaan kaunis lähetys kaikkineen!
  Aistikas syysnainen tosiaan. Sellainen tahtoisin minäkin olla:)

  VastaaPoista
 10. Ihanat rannekkeet. Taidanpa luntata heti mallin.
  Josko sitten iltasella jaksaisi...

  Olen nääs palannut työelämän pariin, joen rantaan :)

  VastaaPoista
 11. Wau mikä upea ihana lahja. Upean väriset rannekkeet. Niin herkän kauniit värit. Kateellisena katselen, miten hän on valinnut värit ja osannut tehdä ne. Hetken vielä kun odotat niin ne voi jo laittaa käteen.

  VastaaPoista
 12. No niin sait! Kaunis ja ajateltu lahja on ihana saatava.

  VastaaPoista
 13. Voi ole hyvä, itse olet ihana ja pakettisi oli myöskin!:) Olen todella otettu kehustasi ja tuntuu kivalta, että valitsemani jutut on sinulle mieleisiä. Tällainen vaihtokauppa on oiva keino opetella tuntemaan toista näin blogimaailman perusteella. Hymyjä!

  VastaaPoista
 14. Liivia: Ollaan yhdessä aistikkaita, sepä olisi mukavaa.
  Ikki: Miten meni jazzit? Nyt olet joutunut taas töihin :( Voivoi. Minä olen joutunut jo yli kaksi viikkoa käyttämään aivoja, se on haastavaa.
  Villasukka: Hannalla on näköjään aivan uskomaton värisilmä. Minä olen aina ollut tosi huono värien kanssa, en tiedä, mikä sopii minkäkin kanssa.
  Maijja: Totta turiset!
  Hanna: Ne olivat niin mieleisiä ettet arvaakaan. Sinulla on ihan uskomaton esteettinen silmä, tuoksut, värit, materiaalit. Kaikki oli niin ajatuksella koottu, paljon ihania asioita. Olen niin häkeltynyt, kiitos! Kiva, jos minun paketista oli jotain iloa, ainakaan se ei ollut kauniisti paketoitu.

  VastaaPoista
 15. Oi noita rannekkeita! Kaunista.

  VastaaPoista