sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Pestään pyykkiä, lauletaan James Bluntia


Maalla juomme kahvia kihlajaiskupeista, kävelemme metsässä ja puhumme talvirenkaista. Siis miehet puhuu, minä katselen taivaanrantaa. Sitten syödään hernaria ja lettuja.
Päivä karkasi peltojen taakse.
Matalilla koroilla ollaan lähempänä maata. Aurinko laskee, kun ajamme siltoja pitkin kaupunkiin.
Pestään pyykkiä, lauletaan James Bluntia, katkaistaan katkukselta pää, halaillaan viltin alla.
Meillä on taskut ja pää täynnä tyhjää.

20 kommenttia:

 1. Minäkin oon halaillut tänään viltin alla, oikein ahnastellen ja varastoiden. Nyt tekee mieli lisää halastelua ja lisäksi lettuja!

  VastaaPoista
 2. "Päivä karkasi peltojen taakse", kivasti sanottu. Viltin alla halailu kuulostaa myös ihanalta, onkin sitä, sain inspiraation.

  VastaaPoista
 3. Maijja: Ahnastellen halailu kuulostaa kivalta :) Letut varmaan kruunaisivat sen.
  Lumikko: Kiitos :) Kiva, jos sait inspiraation, se on hyvä tunne.

  VastaaPoista
 4. Sounds like a plan :) Meillä on ollut halailua mutta myös haastetta kipeän lapsen kanssa, nytkin mies yrittää halailla sen uneen, toistaiseksi onnistumatta.. Minua aina itkettää James Blunt, ihan mahdotonta kuunnella saati laulaa ulisematta.. Mies lienee pyrkinytkin siihen viisuillaan :)

  VastaaPoista
 5. Erika: Olisi ihanaa, jos joku halaisi uneen. Silloin ei ehkä näkisi pahoja unia. Joo, se on kovin sentimentaalista musiikkia, mutta sopi tähän sunnuntaihin :)

  VastaaPoista
 6. Ou nou, mun mies tykkää Bluntin Jamesista ja minusta se vinkuu ihan liikaa!

  VastaaPoista
 7. Pidän näistä tunnelmista. Jaan hymyillen tunteen, kun puhutaan talvirengasta. Samoin tietenkin kun taskut ja pää on täynnä tyhjää. Niissä on se hyvä puoli etteivät ressaa...

  VastaaPoista
 8. Miellyttävä tunnelmakuva.Tämäkin teksti vivahti onnelliselta :)

  VastaaPoista
 9. lapsella on meneillään oikein joku halailukausi (jota vain lisäsi pieni ero), tuntuu välillä melkein tukehduttavalta, vaikkei näin saisi kai sanoa. pitää saada halata silloin kuin halailuttaa, ja kohta se voikin tyystin loppua, vaikka toivottavasti ei.

  taskut tyhjät täälläkin, mutta pää tällä kertaa ei.

  VastaaPoista
 10. Huomasin eilen, että odotan kovasti joulua. Sitä, että kerran vuodessa jopa minä makoilen sohvalla ja luen vaan tai virkkaan tai seuraan lintulaudan tapahtumia ja katselen, kun aurinko viistää puun latvoja koko päivän.

  Mutta James Bluntia en minäkään kaipaa. Se vonkuu niin jotenkin sydäntä särkevästi, että en oikein kestä.

  VastaaPoista
 11. Kuulun niihin ihmisiin jotka tykkää James Bluntista ja paljon. Siinä on sellaista herkkyyttä ja kaipausta, sekä äänessä että sävelissä.Romantikko kun olen. Ja mitä viltin alla halailuun ja syliin nukahtamiseen tulee, niin herkkää ja kaunista sekin. Ja sitäkin tavoittelen aina välillä että pää olis ihan tyhjä ja vois nauttia hetkestä sellaisena kun se on, vaan taskuissa sais jotain olla;) Kiva kirjoitus!

  VastaaPoista
 12. Violet: Niin vinkuukin, mutta joskus on sellaista vinguntaa vailla.
  RvaPioni: Minä en halua ajatella mitään autojuttuja, en tykkää mitenkään erityisesti autoista ja ajan, kun on pakko. Tekniikasta en ymmärrä mitään.
  Ryppymekko: Joo, sellaista hiljaista onnea.
  Liivia: Meillä ihan sama :) Liittyyköhän se tuohon ikään? Koko ajan halaillaan ja lujaa. Minäkin olen yrittänyt ajatella, että ihana kun halailee, ettei sitä varmaan kovin kauan kestä.
  Laura: Sun pitääkin kerran vuodessa pötkötellä ihan rauhassa sohvalla ja olla vaan. Se on ihan mukavaa sekin. Minä olen välillä sellaisen sydäntäsärkevän vongunnan kaipuussa :)

  VastaaPoista
 13. Olinkin jo hetken ihan järkyttynyt, että sinäkö puhuisit talvirenkaista!!!!!! :)

  Onneksi asia selvisi.

  VastaaPoista
 14. Mitä kaktukselle tapahtuu, jos siltä katkaistaan pää?
  Ihania tunnelmia. Taidan laittaa James Bluntin soimaan YouTuben kautta.

  VastaaPoista
 15. Mäkin haluaisin, että mun pää olis vähän aikaa täynnä tyhjää. Valvotut yöt on saanet sellaiseen horrokseen, että kroppa huutaa unta ja pää paisuu vellovista ajatuksista. Auttaiskohan James Blunt?

  VastaaPoista
 16. Tyhjä pää on hyödyllinen jos tahtoo ladata sinne kaikkea uutta. Tyhjä vatsa olisi myös hyvä juuri nyt kun alkoi tehdä mieli lettuja.

  VastaaPoista
 17. Ilse: Hihihih!!!! No, en tosiaan! Hyvä, kun tiedän, että autossa on kytkin.
  Lumiomena: En tiedä, vähän ajan päästä se sitten nähdään. Mutta kaktuksen pää oli kuivunut ruskeaksi palloksi. Se kaipasi totaalista käsittelyä, ainakin lapsen mielestä, joka on meidän perheen puutarhuri.
  Pirkko: Niin muuten on...tänään sinne taas tulikin kaikkia uusia ajatuksia. Minun vatsaan mahtuu aina jotain :)

  VastaaPoista
 18. Seija: Harmi, että olet joutunut valvomaan. Se on piinaavaa. Minä söin juuri kasan mandariineja, kun ajattelin, että ehkä ne piristää.

  VastaaPoista
 19. Ihana kynttiläkuva. Paljon tunnetta!

  VastaaPoista
 20. Hosuli: Kiitos, tunnetta oli siinä illassakin :)

  VastaaPoista