lauantai 4. joulukuuta 2010

Passi, saappaat ja kamera

Viini, laulu ja juhlat. Eilen juhlittiin yöhön asti ja tänään talo täyttyi lapsen synttärivieraista. Äsken pakkasin laukun kymmenessä minuutissa. Passi, saappaat ja kamera. Valmiina lentoon. Huomenna tähän aikaan hyppäämme traghetton kyytiin ja ylitämme Canal Granden, siemailemme espressoa jossain pienessä kahvilassa. Kannettava lähtee mukaan, joten luvassa kenties matkaraporttia saapasmaasta. Arrivederci!

18 kommenttia:

 1. Oih, ihanaa lomaa Venetsiassa! Kaupunkiin liittyy minulla vain hyvä mielikuvia. Kun kävin siellä toisen kerran, odotin esikoistani. En ollut tehnyt vielä raskaustestiä, mutta _tiesin_ jo, että siellä kasvaa "italialainen" tyttö.

  Te lähdette Venetsiaan, minä Turkuun. Toivottavasti kaikilla on onnea matkassa :)

  VastaaPoista
 2. Hyvää matkaa. Odotan matkakuulumisia!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa..
  onnellista, antoisaa matkaa..
  Ciao!

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti lennot toimii ja pääsette aidon espresson äärelle! Hyvää matkaa!

  VastaaPoista
 5. Ciao Bella♥
  Kuvia odotellen
  Mamma uunilta

  VastaaPoista
 6. Ai että, kuulostaa taivaalliselta ja omaan elämään absurdilta. Ei sillä, että kauheasti reissuun olisin ehtinyt tässä kaivata, mutta tuollainen ihana lennähtely kaukaisiin kuppiloihin tuntuu tähän hetkeen niin.. no, kaukaisen ihanalta. Hyvää matkaa!

  VastaaPoista
 7. Hyvaa matkaa ja onnittelut nain jalkikateen! Hienoja juttuja ja kuvia, onneksi oli hetki kayda taas ottamassa kiinni....

  VastaaPoista
 8. Muistojasynnyttävää matkaa, kauniita kuvia ja erinomaista espressoa! Nauttikaa!

  VastaaPoista
 9. Upeaa matkaa teille! Jään odottamaan matkaraporttia :)

  VastaaPoista
 10. Ooh, che bello! Vähän kuin Erika tuossa ylhäällä ajattelen minäkin. Niin kaukana omasta elämästäni moinen lennähtely, mutta onneksi mukanasi pääsen matkalle minäkin. :)

  Hyvää matkaa!

  VastaaPoista
 11. Ihanaa, satumaista matkaa! Odotan kuviasi, tunnelmiasi. Arvaan, että jotakin sellaista, mitä ei joka tyttö keksisi. :-)

  VastaaPoista
 12. Joseph Brodsky kuvaa kauniisti talvista Venetsiaa teoksessaan "Veden peili", niin kauniisti, että olen jo pitkään halunnut matkustaa sinne talvella. Hyvää matkaa teille!

  VastaaPoista
 13. Osuu muhun nyt kuin nenä päähän tämä Venetsia!
  Mahtavaa saada raporttia.

  VastaaPoista
 14. Terveisiä sinne, ihanaa retkeä, onnellista oloa! Minä olen viettänyt erään uuden vuoden Venetsiassa, oli elämys. Raporttia jään odottelemaan!

  VastaaPoista
 15. Ihanaa lomaa Venetsiassa! Saappaat onkin hyvät, jos tulvii :) Siellä seikkailtiin häämatkalla...11v.sitten. Olisi siis munkin aika päästä sinne kauniisen kaupunkiin uudestaan. Tähän aikaan vuodesta saatte kulkea varmasti melko rauhallisilla kujilla. Rentouttavia kahvilahetkiä, matkakuvia ja raportteja odotellen!

  VastaaPoista
 16. Kiitos kaikille yhteisesti. Perillä ollaan, väsyneinä, mutta onnellisena. Venetsia tosiaan vaatii hyvät kengät.

  VastaaPoista
 17. Täältä siis kaikki sai alkunsa, wow. Upea kuvasarja Venetsiasta, jäin koukkuun heti!

  Hyvää matkankulkua!

  VastaaPoista