keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Mentiin peräkanaa ketun kanssa


Lapsi teki kanaverkosta ketun ja ketulle tarjoiltiin ilmaiseksi kolme pullaa E.Ekblomissa.
Sitten oli taas kävelyä jokirannassa, aurinkoa. Puut pukeutuivat vihreisiin. Mentiin peräkanaa ketun kanssa, sillä nuolikotelo selässä.
Sain sellaisen uutisen, jonka voi saada vain kerran elämässään.
Puhuttiin Lissabonista, Las Vegasin kasinoista, Jurmalastakin. Yksi tutun tuttu pelaa nettipokeria, sillä alkaa kohta työvuoro.
Oli ihan kuppiinmenevä päivä.

26 kommenttia:

 1. No hei vaan! tänään sain lukea monenmonta postausta, kiitos kaikista, ihania olivat. Mitä lähemmäs kesä tulee, sitä vähemmän ehdin viettää aikaani koneella. On tapahtunut kaikkea, joka saanut ajatukset muualle; eilen nukkui pois koiramummomme. 11-vuotias maailman kiltein ja ihanin koira, kova on ikävä.

  Tuota E.Ekblomia en ole vielä ehtinyt testaamaan. Terassikuva taitaa olla sieltä :)?
  Tänään kävin muuten testaamassa Logomon ja hevimusikaalin, aika pelottava!

  VastaaPoista
 2. Annakaisa: Niin piti vielä kirjoittaa, mutta olin liian nopea näppäilemään, että surku teidän koiraa. En osaa edes ajatella sellaista menetystä vielä.

  VastaaPoista
 3. Sinä sait liput siihen, tosi kiva! Minusta se oli upea revitys, kerta kaikkiaan hieno.

  Olen ajatellutkin sinua usein, olisi mukava nähdä, mennä vaikka tuonne terassille istumaan. Laita vaan viestiä, kun teillä on tilanne sellainen, että ehdit vaikka kupposelle.

  VastaaPoista
 4. Tahtoo kävelylle. Ihanat kuvat. Menen kuitenkin nyt nukkumaan ja laitan puhelimeen muistutuksen, että kävelylle pitää päästä. :)

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti sait hyviä uutisia!

  Kuviesi värit ovat taas kerran niin loistavat. Käsitteletkö kuvia vai onko teillä Turussa vain aina niin ihana valo? =)

  Ihastuttavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 6. Tahdon Turkuun! Ja Lissaboniinkiin joskus vielä. Mutten Las Vegasiin koskaan.
  Kyllä on hienoja kaupunkikuvia sulla.

  VastaaPoista
 7. Peräkana ihmetytti mua kovasti lapsena. Nyt ymmärrän paremmin. Olin niin kovin kirjaimellisesti asiat ottava silloin.

  Mun mies ei pelaa nettipokeria mutta alkaa muuttua ammattimaiseksi lottoajaksi. Menee siihen lankaan että nyt kun on tarjolla 100 miljoonaa (!!) niin hän sen muka saisi. Sillain ihan luonnollisesti koska se hänelle kuuluu.

  VastaaPoista
 8. Satu: Minusta on niin mukava vain käyskennellä tuolla kauniissa kesäkaupungissa. Näkee kaikkea uutta koko ajan, vaikka on asunut täällä jo iät ajat.
  Nonna: Sain kyllä :) Ei niitä kovasti käsitellä, mutta hiukan lisätään kontrastia. Noissa viimeisissä kuvissa aurinko oli juuri laskemassa ja valo oli tosi lämmin. Ihanaa viikonloppua sinnekin!

  VastaaPoista
 9. Blogger sekoilee. :( Olen yrittänyt käydä suosikkiblogeissani (kuten sinun) jo useaan otteeseen nyt aamulla, mutta saan ilmoituksia, ettei kyseistä blogia ole olemassa. Sinun kohdallasi Blogger esitti ystävällisesti, että nimi Tuulennaapurina on rekisteröitävissä. Mutta olin sinnikäs ja jollain ilveellä pääsin tänne.

  Ja Bloggerille harmistuneena unohdin sen, mitä olin kirjoittamassa. Mutta kuvasi ovat ihania ja kuppiinmenevä päivä kuulostaa aika hyvältä.

  VastaaPoista
 10. Liivia: Tervetuloa! Tulen oppaaksi oikein mielelläni :) Minäkin haluaisin Portugaliin, kiertelemään portviinitiloja. Las Vegasiin en todellakaan tahtoisi, mutta ehkä kuriositeetin vuoksi voisin mennä.
  Piilomaja: Suomen kieli on kyllä täynnä hassuja sanoja, joita ei aina edes tajua. Lapset osaa kyseenalaistaa. Minä olen tainnut lotota viimeksi kymmenen vuotta sitten ja pokeria en ole pelannut koskaan.
  Katja: Tämä tosiaan sekoilee. Minut on nimetty tänään A:ksi näköjään, en pääse omalla nimellä kirjoittamaan kommentteja ja tosiaankin monista blogeista ilmoitellaan, ettei niitä ole.

  VastaaPoista
 11. Blogger on temppuillut täälläkin, lienee siis kokonaisvaltainen häiriö. Ja olisi paljastanut minut kokonaan, joten nyt blogataan nimettömänä.

  Mutta turkuun tullaan tänä kesänä ja näemmä Ala-Pinellan paikallakin on taas jotain. Jokivarteen on pakko päästä.Ihania kuvia!

  pikkujutut

  VastaaPoista
 12. miksi olet A etkä kirjailijatar enää? kauniita kuvia taas kerran! niin ja toivottavasti olivat iloisia uutisia!

  VastaaPoista
 13. heinoja heijastuskuvia. tykkään tuosta missä kaksi kulkijaa on mennyt lasiin.
  jahas, se kannattaisi sitten heittäytyä ketuksi Turussa jos mielii saada monta pullaa. ja ilmaiseksi!

  VastaaPoista
 14. Pikkujutut: Tosi kummallinen ollut tämä bloggeri...no, siellä on jotain uudistuksia kai tehty. Pinella avattiin kuukausi sitten täysin uudistuneena, en ole itsekään sinne vielä ehtinyt. Mutta siellä on terassi, ravintola ja joku viinibaari. Tosi kiva, että on taas auki.
  Etta: Blogger on kiukutellut koko aamun. Olen kyllä kirjatunut sisään Kirjailijattarena, mutta A:na se haluaa minua nyt käsitellä. Ja olivat hyviä uutisia :)
  Outi: Minäkin pidin tuosta lasikuvasta. Kettuna on hyvä elellä. Tämä kettu on aika iso, kainalossa kulki pitkin katuja, kun ei raukka osaa kävellä.

  VastaaPoista
 15. Kivaa käydä täällä !Kiitos♥

  VastaaPoista
 16. On kyllä hyviä kuvia ja ikävä kasvaa, kesäteatteri on tullut perinteeksi Turussa, mutta Linnateatteri on jäänyt kokematta, sinne siis, syksyllä.

  VastaaPoista
 17. Maria: Ollos hyvä :)
  Katariina: Kummassa kesäteatterissa käytte? Vartiovuorella on lastennäytelmiä ja Samppalinnassa musikaaleja. Me ei taideta enää mennä Vartiovuorelle. Linnateatteriin kannattaa kyllä poiketa ja valita joku hyvä näytelmä.

  VastaaPoista
 18. Tykkään kovasti noista kuvien heijastuksista ja varjoista. Kirkkaudesta myös. Tulee mieleen kunnolla pestyt ikkunalasit. (Jollaisia meillä ei ole. Haaveilen ja ehkä meistä joku joskus toimertuu.)

  Luin vahingossa Jurmalan Jumalaksi. Mietin heti lasvegaslaista jumalaa, millainen hän olisi, kolikoita kämmenillään ehkä.

  Tuo teidän kettu kiehtoo kovasti. On varmasti hieno. Sain muinoin valmistujaislahjaksi paperimassasta tehdyn ison hanhen, joka oli päällystetty vanhan kirjan sivuilla, joitakin lauseita oli leikattu esille varta vasten, linnulla oli kultamuna siipikämmenellään, toisessa punakynä. Oli mieluisa lahja. Se on miehellä nyt töissä, kertoi päivittävänsä sitä. Odotan mielenkiinnolla, millainen siitä nyt tulee.

  VastaaPoista
 19. Katja: Meilläkään ei ole puhtaat lasit, vaan kaikkea muuta. Lasvegaslainen jumala taitaa olla yksikätinen rosvo :) Se on sellainen puolimetrinen tapaus, jota pitäisi vielä vähän parannella, sillä on vasta luuranko. Sitten tyttö teki itselleen nuolikotelon, jota kettu ylpeänä kantoi. Sinä olet saanut tosi kivan valmistujaislahjan, oikein ajatuksella mietityn.

  VastaaPoista
 20. aah, mitä kuvia! taas menee kylmät turku-väreet pitkin selkää.

  VastaaPoista
 21. Vanhaa Turkua ja uutta Turkua. Olisikohan toiseksi ylimmäisessä kuvassa iki-ihanan Pinellan terassi.

  Kuppiinmenevä päivä viittaa siihen, että uutinen oli hyvä.

  VastaaPoista
 22. Ihania kuvia..
  Viimeksi kun kävin muutama päivä sitten Turussa, katselin juuri tuosta näkökulmasta rakennuksia, paikkoja...
  ja sinä tulit mieleeni..
  sinä ja sun kuvat..
  juuri nuo kuvat..

  ihania..

  VastaaPoista
 23. Heli: Kiitos, kiitos. Kaksi päivää oli niin uskomattoman lämmintä ja kaupunki täynnä valoa.
  Marjatta: On se Pinellan terassi, joka on avattu taas muutama viikko sitten. Myös sisätilat ovat auki, joten sinne vaan herkuttelemaan.
  Hanne: Muistankin, että käväisit täällä. On hauska mennä paikkoihin, joista on nähnyt jonkun toisen ottamia kuvia:
  Kaikki muut: Bloggeri hävitti kaikki muut kommentit ja vastakseni...ei mitään. Minulla ne ovat tallessa sähköpostissa, muttei niitä pysty enää julkaisemaan, höh.

  VastaaPoista
 24. Ritva: Oli niin kaunis ilta, uskomattoman lämmin ja aurinkoinen.

  VastaaPoista