maanantai 2. toukokuuta 2011

Täällä tänään ihan tavallista


Täällä tänään ihan tavallista.
Että herää aamulla siihen, kun koira hypähtää jalkoihin ja kohta siihen, että kello soi.
Kulkee ennalta määrätyn reitin töihin. Miettii kyllä siinä, että onneksi laitoin huivin ja miksen laittanut sormikkaita.
Sitten onkin siellä ja tekee mitä tehtävä on.
Muistaa kastella kukat, jotka ovat jo melkein kuolleet sinne ikkunalaudalle. Kolme kaktusta, rahapuu ja aloe vera.
Sitten saamme shampanjaa ja se on kivaa, vaikka myös hiukan haikeaa, koska siihen liittyy lähtemistä.
Juksasin. Ei ollut ihan tavallista, koska ystävä tuli kylään ja herkuteltiin. Sitten he piirsivät puput, vuohet, hevoset ja huskyn. Puhuttiin Intiasta, koiraroduista ja harjoiteltiin riimuja.
Nyt koira makaa punaisella matolla, joka on tädin vanha. En malta mennä nukkumaan, kun voi valvoakin.

20 kommenttia:

 1. Tavallinen siellä on niin tasapainoisen mukavan kuullosta. Koirallakin punainen matto ja kolo jalkopäässä. Maisemat rakennuksineen ja tuo joki ovat minusta kyllä ihan juhlaa. Minä pidin tänään pipaa ja villarannekkeita ja ihan sopivasti ne lämmittivät.

  VastaaPoista
 2. Tavallinen on niin turvallista ja mukavaa. Varsinkin jos sitä saa viettää noin kauniissa säässä.
  Minäkin sain toisen lapsen kotiin viikon mummolavierailulta niin täälläkin palattiin tavalliseen tahtiin. Kaikkine sisarusten välisine nahisteluineen ja iltakikatuksineen tuntuu ihanalle :)

  VastaaPoista
 3. Oi kun kaunista! Ollaan tulossa Turkuun keikalle, mitäs siellä nyt kannattaisi keskiviikkoisena iltapäivänä ihastella?

  VastaaPoista
 4. Rva Pioni: Tänään otin rannekkeet, muttei ollutkaan niin kylmä. Jokivarsi on Turussa kyllä kaunis paikka. Onni, että saan kulkea siellä joka päivä.
  Tytti: Niin onkin. Täällä paistoi eilen aurinko, mutta oli jäätävä tuuli. Iltakikatukset ovat hauskoja, sellainen hervoton kikattaminen, josta ei tule loppua.
  Kirsimarja: Keikalle, kuulostaa jännittävältä. Ihastelkaa ainakin jokivartta, siinä on kivoja ravintoloita, jos haluaa syödä jotain. Toivottavasti ei ole kovin kylmä tuuli, sillä silloin täällä on aika jäätävää. Täällä on niin paljon katselemista, että vaikea lonkalta heittää mitään erityistä. Pitäkää mukavaa päivä!

  VastaaPoista
 5. Yleisöksi vain, The Bellrays, suosittelen lämpimästi kaikille, on kiertueella Suomessa, aloittaa sieltä.Ulla Jokisalon näyttely on suunnitelmissa ja muuten sit sitä tärkeintä eli ihastelua;)

  VastaaPoista
 6. Tavallinen arki kulostaa hyvältä, etenkin näin pyhien jälkeen. Löydän itseni miettimästä vaatevalintoja ulkona. Muuten on kevättä ympärillä! :)

  VastaaPoista
 7. Turku on niin kaunis, ihanaa saada täältä sun blogista siitä aina todisteita (ettei se pääse unohtumaan tuolla ajatuksissaan silmät kiinni porhallellessa).

  VastaaPoista
 8. Minä en osaa yhtään pukeutua enää, kun oli jo niin lämmin ja nyt jäätyy.

  Tai siis en muista pukeutua, lähden ulos lyhythihaisella, ilman tumppuja, piponkin melkein tarvitsisi.

  Kauniin kuuloista arkea siellä sinulla.

  VastaaPoista
 9. Voi: koiran punainen matto! Melkein voi kuvitella sen sinne salamavalojen räiskeeseen ja sitten kuitenkin päättämässä pistää pötkölleen...!

  Minäkin yritin valvoa mutta nukahdin kainaloon. Se oli hyvä.

  Ja tuosta edellisestä postauksestasi vielä, että kylmät väreet kulkivat iholla, siinä oli niin paljon. Kiitos!

  VastaaPoista
 10. Minulla sama, etten malta mennä iltaisin nukkumaan... tänään kyllä pitää!
  Voi tunnistan kuvistasi jokaisen kolkan.
  Minustakin Turku on kaunis.

  VastaaPoista
 11. Kirsimarja: Tuo Ulla Jokisalon näyttely on minunkin to do -listallani. WAMin näyttelyn kävin perjantaina katsomassa, en kovin innostunut. Uusi bändi minulle, pitääpä tsekata.
  Dahlia: Pukeutuminen on nyt tosi vaikeaa, kun ensin huijattiin lämpöisillä :)
  Erja: Minustakin Turku on kaunis, vaikka eihän sitä aina muista, kun vaan mennä jolkottaa. Enkä ole edes aito turkulainen, joten ihan objektiivinen mielipide.
  Ilona: Minäkin olen hämääntynyt näistä vaateasioista. Tänään laitoin rannekkeet ja olin tyytyväinen. Ehkä parempi, että kevät tulee tällä tavalla hiljaa hivutellen, niin ehtii tottua.
  Ilse: Koira on tainnut omia tuon vanhan maton, vaikka yleensä se kyllä viihtyy paremmin sängyssä ja sohvalla. Mitä pehmoisempi sen parempi.
  Maija: Minäkin olen nyt väsynyt, olisi pitänyt mennä...se on aina hauskaa, kun tunnistaa paikkoja.

  VastaaPoista
 12. Ihan tavallista ehkä sinulle, mutta minulle kaikkea muuta. En olisi voinut uskoa, että alan potea matkakuumetta Turkuun! Onneksi serkkuni ja hänen lapsensa (pieni kummityttöni) asuvat Turussa, joten saa lievitettyä sitä kuumetta. Kaunista ja jotenkin samaan aikaan sellaista kuin olisi kotimaassa ja ulkomailla samalla kertaa.

  VastaaPoista
 13. Vai juksasit. :) Aika ihanan kuuloista. Tuollainen tavallinen päivä kelpaisi minullekin vaikka jo tänään.

  VastaaPoista
 14. Katja: Etkö? Eikös kaikki pode matkakuumetta Turkuun :) Tule nyt ihmeessä tänne, kun kulttuurikin on jo täällä, vai miten se mainoslause meni. Onhan täällä kauniita rakennuksia, vaikka luvattoman paljon on purettu silloin muutamia vuosikymmeniä sitten. Sääli.
  Aura: Juksasin :) Päivä oli tavallinen ja ilta aikas mukava. Nyt olenkin ihan väsynyt.

  VastaaPoista
 15. Kaunis kaunis Turku!

  Mullakin ollut erilainen päivä. Ulkona työn puolesta 6 tuntia putkeen ja asteita 4 ja järvituuli. Onneksi oli nuotio ja talvivaatteet.

  VastaaPoista
 16. Päätin viikko sitten, että nyt on lämmin ja kevät, ja siivosin pois talvivaatteita. Nyt uskottelen sinnikkäästi, että lämmin on, palelen mielummin kuin kaivan talvirönttöset esille.
  Onko tuo toiseksi ylinkin kuva Turusta?

  VastaaPoista
 17. Liivia: Kiitos...tai no, kuuluuko niin sanoa? Olisi hienoa olla joskus työkseen ulkona. Joskus kauan sitten olen ollut ja se oli rankkaa, mutta oikein tunsi miten kunto nousi kohisten, varsinkin kun teki ruumiillista työtä.
  Pirkko: Minulla ihan sama. Toiseksi ylinkin kuva on Turusta, Vanhalta Suurtorilta lähtee tuollainen kaunis kuja.

  VastaaPoista
 18. Hei Kirjailijatar!ja muutkin!
  Blogissani on eräs kiva idea:) Kurkkaa jos kiinnostaa!
  Lisätietoja löytyy Ilonan blogista, Enimmäkseen elän.

  VastaaPoista
 19. Tavallinen päivä, mutta ei tasapaksu, sillä joukossa oli helmiä.

  Kukkien kastelu meinaa unohtua. Olen ottanut tavakseni kastella kukat ainakin yhtenä tiettynä päivänä viikosaa, jolloin hoidan orkideat. Muistisääntö on toiminut, joten suosittelen.

  Turku-kuvasi ihastuttavat. Miehen sukulaisa asuu Turussa ja käymme siellä säännöllisen epäsäännöllisesti. Joskus olen jatko-opintoihin liittyen käynyt hyvinkin usein siellä.

  VastaaPoista
 20. Hippityttö: Kävin katsastamassa, todella mukavaa, jos tuollaista olette perustamassa. Minä nyt olen täällä Turussa, vaikka Helsingissä jatkuvasti ramppaankin, joten en varmaan ehdi tapaamisiin. Mutta toivottavasti saatte porukan kasaan :)
  Marjatta: Ei tosiaan tasapaksu. Minä yritän antaa kukille aina perjantaipullon (kuten monesti itsellenkin), mutten aina muista. Turku on kyllä kaunis paikka, aurinkoisella ilmalla ainakin.

  VastaaPoista