sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Unohdin lapsen suihkuun

Puut vihreää pitsiä.
Hieromme kyynärpäihin sitruunaa, levitämme pöydälle liinat, katsomme aurinkoon.
Saan runoja lahjaksi. 
Mietimme mitä on saada valo vain lainaksi. Päivätkin.
Unohdin lapsen suihkuun. Lotan silmäluomissa on hometta.

Minä: Mitä et tekisi miljoonasta?
Lapsi: Luopuisi kenestäkään tärkeästä. Tai söisi vadillista katkarapuja.

12 kommenttia:

 1. Minäkin sain runon:) Ja musiikkia.

  Teksti oli ihana.
  Pitäisikin laittaa sitruunaa kyynärpäihin. Laitoin juuri oliiviöljyä naamaan ja käsiin.

  VastaaPoista
 2. Sitruunaa hiuksiin niin olet säteilevä tukkainen♥(neljäs tytär neuvoo siskojaan:))
  Sain kortin jossa kerrottiin että olen lyhyt ja kiltti ja en ruma-enkä metelöi ja olen hyvä istumaan rannalla ja vilkuttamaan.
  Ihanaa äitien päivän iltaa sinulle♥

  VastaaPoista
 3. Tänään oli ihanan lämmin päivä. Lapsen suusta totuus tulee, kenestäkään tärkeästä en tosiaan mistään hinnasta luopuisi! Hyvää äitienpäivää! :)

  VastaaPoista
 4. Minäkin sain runon. Toisen lapsen kortti on vielä kesken, odotan sitä vielä. Ehkä hän ehtii saada sen valmiiksi tänään, aikoo kirjoittaa myös runon.

  Pitäisi laittaa sitruunaa kyynärpäihin ja vaikka oliiviöljyä päähän, jotain tarvis tehdä.... aurinkoon katsoin kyllä vähän aikaa.

  VastaaPoista
 5. upea kuva.
  minä en laittanut sitruunaa kyynärpäihin, mutta upotin käteni silakan sisuksiin, aika monenkin, niitä peratessani. nyt tuoksun viehkosti mereltä. ja silakalta.

  VastaaPoista
 6. Liivia: Tytär tietää, että pidän runoista. Joistain. Ja äiti opetti, että sitruuna pitää hieroa kyynärpäihin...näin se viisaudet sukupolvelta toiselle siirtyvät.
  Maria: Suloinen tuo sinun saamasi kortti. Että olet hyvä istumaan rannalla ja vilkuttamaan. Minusta nuo kertovat paljon sinusta. Olet kärsivällinen ja osaat lähettää lapset lentoon.
  Dahlia: Kiitos, kiitos samoin sinne. Lasten sanat usein pysäyttävät.
  Himalainen: Minullakin vähän sellainen olo, että jotain tarttis tehrä...eilen leikkasin vähän hiuksia, tänään oli tuo sitruuna, ehkä sitten huomenna se öljy.
  Outi: Kiitos. Minusta olisi ihanaa tuoksua suolalle, tuulelle ja merelle. Ja silakoita tulee syötyä ihan liian harvoin, ne on herkkua. Minä laitan sinne väliin sipulia ja tilliä ja sitten kaksi filettä päällekkäin ja pannulle.

  VastaaPoista
 7. Kukkia sain myös minä. Peppi 8vee mietti, että niitä oli liian vähän ja Samuel 6vee oli sitä mieltä, että jos "ikki-mummu tulisi Raumalle yhdesksi yöksi ja huomaisi, että siellä on kiva olla ja muuttaisi sinne vallan." - Haikeaksi tuli olo ja tunsin itseni rakkaaksi.

  VastaaPoista
 8. Voi tuota kuvaa. Se on niin upea!

  Katkaravut menisivät, mutta keitetyt munat eivät, ikinä. Voisin kyllä yrittää.

  Nyt täytyy lähteä ulos lukemaan, paistaa niin.

  VastaaPoista
 9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 10. Mulla ainainen ihottuma kyynärpäässä -uskallanko laittaa sitruunaa?

  Ihana tunnelma,
  ihana kysely. on hauskaa vastata mitä ekana mieleen tulee!

  VastaaPoista
 11. Ikki: Voi kuinka suloista, että toivovat sinun muuttavan sinne kokonaan. No, tietysti. Olisihan se kiva, jos mummi asuisi lähellä.
  Ilse: Kiitos. Ei keitettyjä munia vai? Onpa erikoista. Minä taas en tykkää paistetuista, mutta voin kyllä syödä niitäkin.

  VastaaPoista
 12. Eilen tänään huomenna: Varmaan kirvelee...mutta voithan kokeilla. Sen kai pitäisi pitää kyynärpäät siloisina ja kauniina. En kyllä tiedä, toimiiko.

  VastaaPoista